Tačiau A. Jolie nėra vienintelė garsenybė, prisidėjusi prie šios knygos. Ant B. B. Thorntono memuarų viršelio, kurio nuotrauką galima išvysti svetainėje Amazon.com, skelbiama, jog įvado autorė yra A. Jolie, o komentarais dalijasi Robertas Duvallis, Dwightas Yoakamas ir Tomas Eppersonas”.

Knygos aprašyme, kuris pateikiamas minėtame tinklalapyje, teigiama, jog “Billy Bobo įrašuose” pasakojama “apie spalvingus prasimanymus iš jo kuklumu grįsto (švelniai tariant) pietinio auklėjimo, keistas baimes (Komodo drakonų?), jo gyvenimą, jo meiles (įskaitant trumpą santuoką su “Oskaro” laimėtoja Angelina Jolie) ir, žinoma, jo kino karjerą”.

B.B. Thorntonas anksčiau šiais metais per Berlyno kino festivalį sakė su A. Jolie palaikantis draugiškus santykius. Jis taip pat nurodė, jog labai džiaugiasi, kad A. Jolie nusprendė režisuoti savo pirmąjį filmą “The Land of Blood and Honey” (“Kraujo ir medaus žemė”), skelbia “Ottawa Citizen”.

“Manau, kad ji padarė nuostabų darbą, - sakė aktorius. – Ji tikrai kasinėjo labai giliai. Jai tai labai daug reiškė. Labai, labai ja didžiuojuosi”.

A.Jolie taip pat dalyvavo Berlyno kino festivalyje, kur jos režisūrinis debiutas buvo sutiktas atsistojusių žiūrovų ovacijomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją