Teisėsaugos šaltiniai svetainei TMZ teigė, kad Aarono vonios kambaryje ir miegamajame buvo rasta daugybė suspausto oro balionėlių, taip pat receptinių tablečių. Ar jis nuskendo būtent dėl to, dar neaišku, tačiau akivaizdu, kad šie daiktai yra svarbios užuominos, kas galėjo nutikti.

Anot teisėsaugos šaltinių, paskutinis kartas, kai kažkas dar matė A. Carterį gyvą, buvo penktadienį 2 val. nakties. Tuomet A. Carterio namuose gyvenanti namų tvarkytoja išgirdo beldimą į duris ir jas atidarė. Į duris beldėsi policijos pareigūnai, atvykę patikrinti asmens būklės ir gerovės. Kas juos iškvietė, neaišku. Pasak TMZ šaltinių, namų tvarkytoja pravėrė duris, bet A. Carteris, išgirdęs, kas vyksta, liepė pareigūnams išeiti, o namų tvarkytojai nurodė jo netrukdyti.

Teigiama, kad namų tvarkytoja nematė Aarono visą penktadienį, o šeštadienio rytą ji priėjo prie jo miegamojo durų, norėdama sužinoti, ar jis nenorėtų kavos. Ji išgirdo, kaip miegamajame blaškosi nevilties apimtas dainininko šuo, todėl užėjo į miegamąjį ir vonioje rado Aarono kūną.

Policijos tyrėjai mano, kad A. Carterio kūnas vonioje išgulėjo gana ilgą laiką, vanduo buvo įgavęs nenatūralią spalvą. Teigiama, kad tuo metu, kai buvo rastas Aarono kūnas, vis dar veikė sukūrinės vonios purkštukai.

TMZ skelbė, kad šeštadienį į A. Carterio namus Los Andželo rajone atvyko policija, sulaukusi pranešimo dėl nuskendusio žmogaus. Skambučio pagalbos tarnyboms garso įraše buvo girdėti A. Carterio namuose kilęs chaosas – dispečeriai teigė, kad juose „klykia moteris“, besišaukianti pagalbos. TMZ išsiaiškino, kad tai buvo namų tvarkytoja.

Pranešimo pareigūnams įrašą galima išgirsti ČIA.

Los Andželo apygardos koronerio tarnyba kol kas atidėjo išvadas dėl A. Carterio mirties priežasties, kol bus gauti toksikologinių tyrimų rezultatai – pastarieji gali paaiškėti tik po kelių mėnesių. Šaltiniai nurodė, kad jokio atsisveikinimo raštelio nebuvo aptikta, kokių nors nusikaltimo pėdsakų taip pat nebuvo matyti.

Žinoma, po Aarono mirties pasipylė daugybė meilės ir paskutinės pagarbos žinučių. Jo buvusi mergina Hilary Duff rašė: „Tu turėjai žavesio, kuris tiesiog kunkuliavo... Berniuk, paauglystėje labai tave mylėjau. Siunčiu meilę tavo šeimai šiuo metu. Ilsėkis lengvai“.

Grupė „Backstreet Boys“ per pasirodymą Londone taip pat pagerbė Aaroną ir išreiškė užuojautą jo pravirkusiam broliui Nickui.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)