Gerbėjams ir draugams iki šiol sunku patikėti Jurijaus Šatunovo mirtimi. Muzikantas mirė sulaukęs vos 48-erių metų.

Primename, kad J. Šatunovas mirė Pamaskvėje nuo stipraus infarkto. Vėliau jam diagnozavo ūminį transmuralinį miokardo infarktą (tai labai stiprus infarktas, kuris pakenkia visiems širdies raumenims).

Teigiama, kad vokalistas mirė greitosios pagalbos automobilyje pakeliui į ligoninę.

Žiniasklaida praneša, kad ištikus širdies smūgiui jo draugai skubiai iškvietė greitąją pagalbą, tačiau paramedikai nesutiko atvažiuoti. Dėl to buvo prarasta 40 minučių; galbūt, jei medikai būtų atvykę, muzikantas būtų dar gyvas.

Atlikėjas poilsiavo su draugais, staiga prastai pasijuto – pasiskundė, kad jam duria krūtinę, sunku kvėpuoti. Draugai nuvežė jį į artimiausią gydymo įstaigą, vėliau, jau ištiktą klinikinės mirties, jį išvežė į Domodedovo ligoninę.

Medikai stengėsi išgelbėti J. Šatunovą, deja, jiems nepavyko.

Atlikėjas buvo žinomas dėl muzikinių hitų „Detstvo“, „Belye rozy“ ar „Pismo“, be kurių J. Šatunovo koncertai nebuvo įsivaizduojami.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)