Kelias valandas prie viešbučio savo dievaičio lūkuriavę gerbėjai negalėjo patikėti, jog socialiniame tinklapyje su savo draugais galės pasidalinti asmenuke su pasaulinio garso žvaigžde.

Trečiadienio vakarą sostinės „Siemens“ arenoje koncertą surengsiantys „aerosmithai“ po Vilnių vaikščiojo lydimi gido. Tačiau vienos ryškiausių Amerikos roko žvaigždžių nepasižymėjo arogancija. Gerbėjų paprašyti jie mielai fotografavosi, dalino autografus ir iš kišenės traukė savo mediatorius. Gerbėjos iš laimės ir euforijos braukė džiaugsmo ašaras.

O S. Tyleris merginoms ne tik į žandus segė bučinius - labiausiai patikusiai gerbėjai jis padovanojo savo pakabuką, kurį nusisegė nuo kaklo.

Tiesa, pats rokeris taip pat neliko be dovanų. Laidą netoliese filmavęs aktorius Dominykas Vaitiekūnas padovanojo S. Tyleriui savo raudoną varlytę.

Pabendravęs ir išbučiavęs savo gerbėjas, dainininkas, lydimas gido, uždainavo su gatvės muzikantėmis savo hitą „Crazy“, o vėliau užsuko į Prezidentūrą.

„Tai gali vykti tik Vilniaus gatvėse!“ - susižavėjimo negalėjo nuslėpti S. Tyleris.

S. Tylerio viešnagės Vilniuje akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)