Kaip rašo dailymail.com, ji turi vienos iš įnoringiausių garsenybių reputaciją. Atlikėja pati pareiškė: „Regis, esu primadona daugeliu aspektų. Su manim gali būti sunkoka, galiu griežtai reikalauti to, ko noriu.“

Ir čia pat priduria: „Bet, man atrodo, per mažai reikalauju.“
Tiesa, kaip rašo žurnalistas Davidas Thomasas, sunku įsivaizduoti, kokia įnoringa M. Carey gali būti.

Žinoma, kad restorane ji valgo su 11-a apsaugininkų aplink staliuką, kad žmonės jos nematytų.

Dalindama autografus prekybos centre „Selfridges“ dainininkė pareikalavo antikinio staliuko už 50000 svarų ir šilko staltiesės, taip pat nuskraidinti jį Niujorką. Ji sėdėjo ant 1 000 svarų kainuojančio sosto, apsupta rožių ir plaštakių.

M. Carey iki 3 val. nakties užsibuvo garsenybių restorane „San Lorenzo“, taigi atšaukė interviu Londono „Capital Radio“ ryto laidai, nes „nėra vyturys“.

Paskui ji pakeitė interviu „BBC Radio 1“ laiką, nes jos keturių automobilių kolona negalėjo laiku atvykti į studiją, kuri yra vos pusės mylios atstumu nuo „Claridge“ viešbučio.

Ji pareikalavo įrengti sporto salę už 10 000 svarų šalia jos numerio palėpėje „Claridge“ viešbutyje. Sklandė gandai, kad ji pasiėmė į koncertinį turą 100 porų batų.

Viešbutyje organizatoriams teko išpirkti visus numerius palėpėje, kad niekas netrikdytų jos privatumo ir komforto. Superžvaigždė atsigabeno 15 asmenų palydą – apsaugininkus, stilistus, kirpėjus, viešųjų ryšių agentus ir vadybininkus.

14 val. jos komanda atvyko į viešbutį patikrinti, ar viskas paruošta prieš atvykstant atlikėjai. Na, o ji atvyko savo limuzinu ir laukė, kol viešbutis išties raudoną kilimą ir uždegs baltas žvakes, tada išlipo ir įėjo.

Viešbučio vadovai džiaugėsi – M. Carey buvo išnuomota 15 kambarių, po 20 000 svarų už naktį. Ši suma dainininkei, kurios turtas – 125 mln. svarų, mažai ką reiškia, tačiau koncertų organizatoriams tikrai sukėlė galvos skausmą.

Sutikusi filmuotis mažo biudžeto nepriklausomame filme „Tennessee“, ji sužinojo, kad jai užsakytas ekonominės klasės bilietas. M. Carey sutiko ir... išpirko visus bilietus, kad sėdėtų lėktuve viena.

Miegamajame, saugodama balso stygas, M. Carey nurodžiusi palaikyti drėgmę. „Aplink lovą stovi 20 oro drėkintuvų. Lyg miegočiau garų kambaryje. Patalynės užvalkalai yra iš frotinės medžiagos, lubos nuožulnios, kad vanduo nelašėtų ant manęs, televizorius – po stiklu“, – pasakojo ji.

M. Carey nuolat avi aukštakulnius, net sportiniai jos batai ant kulnų. „Negaliu avėti lygiapadžių. Mano pėdos juos atmeta“, – atsidūsta ji.

Šiemet kovo 27 d. M. Carey sukako 45 metai, tačiau ji nemėgsta kalbėti apie amžių ir sako, jog svarbiausia – kaip jautiesi viduje. „Man nuolat 12. O dvylikmetė mano viduje – amžina optimistė.“

Skrisdama lėktuvu ji visur gabendavosi Jacko Russelo terjerą Jacką pirma klase. Kai šuo pasidarė per didelis, jis skraidinamas privačiu jos lėktuvu arba vežamas „Mercedes“ automobiliu. Yra žinoma, kad šuniui teko įveikti 2461 mylių atstumą tarp Los Andželo ir Niujorko.

Kartą Paryžiuje M. Carey beveik tris valandas pavėlavo į spaudos konferenciją, išėjo dauguma žurnalistų. Galiausiai ji pabuvo spaudos konferencijoje mažiau nei pusvalandį.

Ji liūdnai pagarsėjusi vėlavimais. Į „Capital Radio“ apdovanojimų ceremoniją atlikėja atvyko pavėlavusi pusantros valandos, nes nusilaužė nagą.

Pernai rugsėjį renginio „Save The Music“ organizatoriai valanda pavėlino renginį, kad M. Carey atvyktų laiku.

Likus dviem dienoms iki koncerto dainininkė su niekuo nekalba, tik susirašinėja rašteliais.

Gazuotus gėrimus ji geria tik per šiaudelį.

Neseniai M. Carey gerokai sulieknėjo. Ji atsiskraidina iš Šv. Bartolomėjaus salos į Niujorką asmeninę trenerę Patricią.

Kai buvo ištekėjusi už buvusio „Sony“ įrašų kompanijos vadovo Tommy‘o Mattolos, gyveno name su 12 miegamųjų, su pokylių sale, su šaudykla, aikštele sraigtasparniui ir dviem baseinais.

Filmuojant klipą jos singlui „Shake It Off“ ji reikalavo nešioti ją po filmavimo aikštelę, nes nuo aukštakulnių įskaudo kojas.

Ji turi 1114 kvadratinių metrų ploto, trijų aukštų butą Niujorke, prabangiame Tribeca rajone. Dainininkė mėgsta su pasididžiavimu pareikšti: „Jei kas nors kada nusipirks šį butą, tegu jau būna primadona, antraip negalės čia gyventi.“

M. Carey miegamajame – aukso spalvos lubos, rožinės ir smėlio spalvos užuolaidos, laipteliai veda į vonią.

Atlikėja turi keturias drabužines, vieną – vien tik apatiniams, kitą – batams. Didžiausioje drabužinėje telpa ji ir stilistų komanda. „Drabužinės – svarbi mano gyvenimo dalis. Galbūt skamba kaip apsėdimas, bet jos puikios“, – teigia ji.

Viešuoju transportu dainininkė nesinaudoja jau 15 metų. „Nepakenčiu autobusų. Jau esu važinėjusi autobusais, atgal nebenoriu“, – neseniai pareiškė ji.

Kartą koncerte Vokietijoje netyčia pasimatė jos krūtys. Superžvaigždė liepė išjungti šviesas ir sušuko: „Duokit švarkelį, arba koncertas bus baigtas“, paskui išbėgo iš scenos. Sutvarkius drabužius, koncertas vyko toliau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (321)