Neseniai susituokusių žvaigždžių namuose tai bus antras vaikas, mat A. Simpson jau augina šešerių metukų sūnų Bronxą, kurio susilaukė su savo pirmuoju vyru Pete'u Wentzu.

Trisdešimties A. Simpson ir ketveriais metais jaunesnis E. Rossas susituokė rugpjūtį jaunikio motinos, legendinės Dianos Ross, namuose.  

Jau praėjusį mėnesį E. Rossas Los Andžele vykusios filmo „Bado žaidynės: Strazdas giesmininkas. 1 dalis“ („The Hunger Games: Mockingjay-Part 1“) premjeros metu užsiminė apie galimybę susilaukti vaikų su savo žmona: „Norėčiau turėti vaikų, – tada sakė jis, – kaip įmanoma daugiau“.

Aktorius ir dainininkas E. Rossas apie santuokinį gyvenimą pridūrė: „Tai geriausias bet kada nutikęs dalykas. Iš tikrųjų noriu pas ją grįžti, nors man patinka būti ant kilimo – tai neįtikėtina“.

Būsimas kūdikis bus trečias septyniasdešimtmetės dainininkės D. Ross anūkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją