„Instagram“ tinkle paviešintas vaizdo įrašas vos per parą buvo peržiūrėtas daugiau kaip pusantro milijono kartų. Beveik 300 tūkstančių M. Galkino sekėjų bei draugų spustelėjo mygtuką „patinka“ ir net 5 tūkstančiai iš jų nepatingėjo palikti komentarą.

Gerbėjai kaip mat ėmė lieti komplimentus mažajai Maksimo mergaitei: „Bravo! Maksimai, manau, tavo vaikai daro tave dar populiaresniu! Laukiame daugiau akimirkų su jais!“, „Puikiai!“, „Stebuklingai!“, „Mažoji moteris iš didžiosios raidės“, „Vaikai jau žvaigždėmis tapo“.

Vaizdo įraše Elizabeta šoka pasipuošusi ilgu tiulio sijonu, puoštu pieštomis raudonomis rožėmis, susirišusi dvi ilgas kasas.

5 įdomūs faktai apie Maksimo Galkino bei Alos Pugačiovos dvynius Lizą ir Harį:

Apie tai, kad užšaldytos A. Pugačiovos kiaušialąstės daug metų saugomos vienoje Maskvos klinikoje, M. Galkinas sužinojo tik po vestuvių.

„Tai buvo Alos idėja, – interviu yra sakęs jis. – Nežinojau, kad dar prieš 11 metų ji užšaldė savo kiaušialąsčių. Ji man pranešė tik mums susituokus. Iš karto pritariau puikiai jos minčiai tapti tėvais.“

Vardus dvyniams rinko pati A. Pugačiova. Nors kalbėta, kad sūnus pavadintas Hario Poterio, o dukra – karalienės Elžbietos garbei, šios informacijos patys garsieji mažylių tėvai nėra patvirtinę. „Gerai dera su Galkino pavarde, puikus skambesys! Vardai gražūs. Jokių sąsajų su giminėmis ar istoriniais veikėjais nėra“, – patikino M. Galkinas.

Gimus Hariui ir ir Lizai A. Pugačiovai kaip daugiavaikei motinai priklausė motinos kapitalas, kurio dydis siekia 409 000 rublių (6711 eurą), tačiau pora kol kas dar nėra apsisprendusi, kur šiuos pinigus panaudos.

„Motinos kapitalas turi būti skirtas tam tikriems dalykams. Vis tik nesijausčiau patogiai prašydamas valstybės pagerinti mūsų būstą. Galima šiuos pinigus skirti vaikų mokslams, bet juk nežinau, kur norėčiau, kad mano vaikai mokytųsi. Vis tik perspektyva gauti motinos kapitalą džiugina“, – teigė dvynių tėvas.

Hario ir Lizos krikštynos surengtos sutuoktinių užmiesčio name, Griazės kaime. Iš pradžių pora savo vaikų žiniasklaidai nerodė, todėl kunigą pasikvietė į namus. Lizos krikštatėviu tapo kompozitorius Igoris Krutojus, o Hario krikštamote – A. Pugačiovos bičiulė dizainerė Mila Stavickaja Trimečiai A. Pugačiovos ir M. Galkino paveldėtojai jau dabar mokosi užsienio kalbų.

„Vaikams labai gerai sekasi mokytis prancūzų kalbos, – pasakojo Hario krikštamotė M. Stavickaja. – Vaikučiai labai gerai dainuoja, jau mėgina groti muzikos instrumentais. Tėvai jiems nupirko mažas žaislines gitaras, fortepijoną ir mikrofonus.“

Įžymybių poros vaikai lanko gyvenvietėje Lesnoje Lapino įsikūrusį trikalbį vaikų darželį „Le chat botte“. Šioje ugdymo įstaigoje mažyliai prancūzų ir anglų kalbomis vaidina spektakliuose (tokiu būdu vaikai greičiau įsisavina užsienio kalbas), dainuoja chore ir lanko baletą. „Mėnuo mūsų darželyje vienam vaikui kainuoja 195 000 rublių (3200 eurų)“, – pasakojo „Le chat botte“ vaikų darželio atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)