Kaip išaiškino žurnalistai, garsi atlikėja kreipėsi į medikus dar kovo 26 d. Po detalių tyrimų gydytojai priėmė sprendimą atlikti skubų stenavimą. Paprastai šios procedūros metu yra naudojamas stentu vadinamas implantas. Kateteriu į arterijos vidų įvedamas ant specialaus baliono stentas, kuris išplečiamas arterijos viduje. Taip kalkių plokštelės yra prispaudžiamos ir atsistato normali kraujotaka. Gydytojų teigimu, ši operacija praėjo itin sėkmingai ir A. Pugačiova jau išvyko iš klinikos į namus.

Primename, kad stentavimas garsiajai atlikėjai atliktas ne pirmąkart. Prieš dešimtmetį jai taip pat sėkmingai buvo atstatyta kraujotaka. Tačiau po metų operaciją vėl teko kartoti ir pakeisti stentus naujais. 2010 m. Izraelyje šou pasaulio atstovei buvo atlikta sudėtinga širdies operacija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)