Savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje atlikėją praėjusią naktį publikavo nuotrauką, kurioje ji pozuoja su savo vyru apsirengusi balta suknele it graikų deivė, rankomis apglėbusi savo jau gerokai suapvalėjusį pilvą.

„Laimingų metinių, mano gyvenimo meile, – rašė ji. she began to write. – Ir kad metinės būtų dar saldesnės – mes esame palaiminti, dar vienas angelėlis yra pakeliui pas mus. Tu darai mane laimingesnę nei būčiau kada nors pagalvojusi. Kad būtų dar daug daug metų geriausių mūsų gyvenimo akimirkų!“.

Swizzas taip pat publikavo nuotrauką iš tos pačios fotosesijos, papildydamas ją prierašu: „Meilė yra gyvenimas ir gyvenimas yra meilė. Mes esame labai laimingi, nes gavome dar vieną dovaną iš aukščiau. Laimingų metinių, mano deive. 4 metai didybės ir tostas už dar ateinančius šimtą!“

Porą jau auginą sūnų Egyptą, kuriam dabar treji. Garsenybių pora šeimą sukūrė 2010-ųjų liepos paskutinę dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)