Aktorė A. Field tiesioginiame televizijos šou „Loose Women“ eteryje sugėdino vyrą, kad šis neturi net supratimo, kaip atrodo agurkas. Šis 37 metų moters prisipažinimas apie savo dviejų vaikų tėvą privertė auditoriją išsižioti.

Kanalo ITV studijoje Ayda sakė: „Vieną dieną ištraukiau iš šaldytuvo agurką ir jis manęs paklausė, kas tai“.

Laidos svečiai diskutavo apie vaikystėje žvaigždėmis tapusius žmones ir moteris atvirai papasakojo apie savo vyrą, kuris išgarsėjo dar paauglystėje. Pasak jos, sutuoktinis įgavo labai mažai „gyvenimo įgūdžių“, nes augo apsuptas dėmesio, todėl jam dar ir dabar sunku atpažinti daržoves.

Ayda samprotavo: „Manau, yra tam tikros romantikos žinomume, filmuose ir šokiuose, tame slypi visas tas žavesys. Tačiau realybė yra tokia, kad Robas tapo garsiu penkiolikos, o kai tampi žinomas tokiam etape, iki tam tikro lygmens pristabdomas augimas, kai mokaisi visų tų gyvenimo įgūdžių“.

Žavioji brunetė dėstė toliau: „Žinote, juokaudavau, kad jis neina į turgų arba nežino, kaip vairuoti, tačiau aną dieną ištraukiau iš šaldytuvo agurką ir jis manęs paklausė, kas tai. Pasakiau jam kad tai agurkas ir jis atsakė „O, nežinojau, nes esu juos matęs tik supjaustytus“. Jis yra matęs juos tik salotose, kur jam jie jau būna supjaustyti – nemanau, kad jis suprato, kad iš turgaus jie atkeliauja pilni“.

„Loose Women“ dalyvavusi 69 metų Janet Street-Porter negalėjo atsispirti pagundai daugiau pakamantinėti apie 42 metų sentimentalių dainų atlikėją. Ji pašmaikštavo: „Tikiuosi, jis nėra toks ir kitais klausimais..?“ Į tai Ayda paskubomis atsakė: „Ne! Nėra!“
Tačiau čia žvaigždės gėdinimas dar nesibaigė. 65 metų Sherrie Hewson paklausė: „Ar jis moka siurbti dulkių siurbliu ar suplauti indus“. Ayda atsakė: „Dieve, ne, visai nemoka, jis net nežinotų kaip pakeisti elektros lemputę“.

Stoke prie Trento gimęs R. Williamsas dar paauglystėje pasirodė muzikinėje scenoje kartu su populiaria grupe „Take That“, o vėliau pradėjo savo solinę karjerą. Su amerikiečių aktorė A. Field jis susituokė 2010 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)