„Nesąmonė. Žmonės neturi ką veikti“, – išgirdęs klausimą apie galimai A. Ditkovskytės ir A. Čadovo šeimą ištikusią nelaimę, sureagavo aktorės tėvas, muzikantas Olegas Ditkovskis.

Šią informaciją „absoliučia nesąmone ir netiesa“ pavadino ir A. Ditkovskytės motina, aktorė T. Liutajeva. „Mes paduosime į teismą „Starhit“ (Rusijos leidinys-DELFI), jau visi leidiniai, tokie kaip lifenews ir t.t. parašė paneigimus“, – kalbėjo T. Liutajeva.

Moteris patvirtino, kad pagrindo jaudintis nėra ir viskas gerai, gegužę Agnija ketina gimdyti. „Mano duktė jaučiasi puikiai“, - pokalbį baigė aktorės mama.

Išgalvotai žiniai atsirasti naujienų portaluose pagrindo suteikė aplinkinių pastebėjimai, jog aktorė su mylimuoju retai lankosi viešuose renginiuose bei yra itin neaktyvi socialiniuose tinkluose.

Rusijos portale buvo netgi cituojamas ir A.Čadovo kolega. aktorius Aleksejus Ogurcovas. „Man labai gaila, kad jų šeimą ištiko tokia nelaimė. Mūsų šeima 1991 m. taip pat prarado pirmagimį, tai buvo didelė tragedija. Duok Dieve jiems jėgų išgyventi šį skausmą. Agnija yra sakiusi sakė, kad norėtų ne vieno, o penkių vaikų. Ji su Aleksejumi jauni, todėl esu tikras, kad jų svajonės dar išsipildys“, – aktorių citavo „Starhit“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)