90 metų Ivanas Krasko pranešė, kad jam gimė šeštasis vaikas. Įgyvendinti šią svajonę jam padėjo apdairumas. Dar prieš 20 metų, kai aktorius buvo vedęs Nataliją Vial, jis pasirūpino savo biologinės medžiagos išsaugojimu ir viename medicinos centre užšaldė savo spermą.

„Aš nesutikau gimdyti trečiojo vaiko, – buvusio vyro sprendimą aiškino N. Vial. – Norėjau šiek tiek atsitraukti nuo viryklės, palaukti, kol paaugs sūnūs. Tačiau jis taip pasielgė turėdamas viltį, kad mano planai, vis dėlto, pasikeis ir aš sutiksiu pagimdyti dar vieną vaiką. Jis baiminosi, kad tuomet jau gali būti netinkamo amžiaus“.

Tačiau sulaukti tinkamo momento sutuoktiniams taip ir nepavyko. Po dešimties metų santuokos jie padavė skyrybų prašymą. Netrukus visas savo viltis I. Krasko sudėjo į 25 metų Nataliją Ševel, kuri tapo ketvirtąja jo žmona. Tačiau ir ji nepradžiugino aktoriaus dar viena atžala. Tuo tarpu Julija Kičemasova buvo nusiteikusi ryžtingai ir iš karto pareiškė, kad yra pasirengusi viskam, kad tik sukurtų su I. Krasko pilnavertę šeimą.

„Aš myliu Vanią ir noriu pagimdyti jam kūdikį, net keletą vaikų, — kalbėjo ji. – N. Ševel nesugebėjo, o aš galėsiu. Ji, kaimietė, nežino, kaip stimuliuoti Ivaną. O aš žinau, kur paspausti, kur paglostyti, kad atsiskleistų jo vyriški jausmai“.

Nepaisant kovingo nusiteikimo, moteriai nepavyko pastoti natūraliu būdu. Julijai buvo atliktos penkios dirbtinio apvaisinimo procedūros ir tik po to ji sugebėjo išnešioti kūdikį. Šiuo metu mergytę prižiūri medikai, nes ji gimė anksčiau laiko.

Džiugia proga I. Krasko nepasveikino tik N. Vial. Buvusi jo žmona ir aktorė įsitikinusi, kad Julija pastojo nuo kito vyro ir tiesiog naudojasi šiuo kūdikiu savanaudiškiems tikslams. Ji taip pat paragino atlikti genetinius tyrimus, kad paaiškėtų tikrasis mergytės tėtis.

„Kalbame ne apie ketinimų dorumą, o apie vilą, į kurią pretenduoja Julija. Nenorėčiau ja dalintis. Šis namas turi priklausyti mano vaikams, kurie prižiūri jo ūkinius – statybinius darbus“, — pareiškė N. Vial.

Skelbiama, kad I. Krasko ir kūdikio motina jau planuoja vestuves. Jei tuoktuvės įvyktų, tai būtų jau penktoji rusų aktoriaus santuoka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)