Paklausta apie susitikinėjimą įpusėjus devintą dešimtį, aktorė nevyniojo žodžių į vatą, skelbia dailymail.co.uk.

„Man gėda taip kalbėti, bet jeigu turėčiau meilužį, jis būtų ne vyresnis nei 20-ies“, – sakė ji.

Kai H. McMahan pasiteiravo, kuo ypatingas šis amžius, J. Fonda paaiškino: „Nes negaliu pakęsti senos odos.“

Komikė ir tinklalaidės prodiuseriai prapliupo juokais, bet garsioji moteris išlaikė rimtį: „Tikrai negaliu.“

Žaibiškai išpopuliarėjęs interviu sukėlė įvairias gerbėjų ir kritikų reakcijas. Vienas asmuo parašė, kad „Jane Fonda gali taip kalbėti, nes yra gyva legenda“. „Aš irgi negaliu to pakęsti“, – paantrino kita naudotoja.

Jane Fonda

„Tik nebandykite atšaukti J. Fondos, ji tik juokauja“, – nurodė trečias komentatorius.

Kai kurie internautai gyrė aktorę už tiesmukiškumą, tačiau atsirado ir tokių, kuriems jos pageidavimai pasirodė keistoki. Tai ne pirmas kartas, kai J. Fonda atvirai pasakoja apie savo asmeninį gyvenimą.

2018 m. ji prisiekė nebevaikščiosianti į pasimatymus, o 2021 m. teigė, kad romantiški santykiai jos nebedomina. J. Fonda propaguoja gyvenimo būdą be meilės romanų ir ne kartą metė iššūkį visuomenės normoms, susijusioms su senėjimu ir santykiais.

Įspūdinga karjera Holivude galinti pasigirti moteris taip pat pasidalijo savo unikalia nuomone apie „brandą“.

Ji yra sakiusi, kad „dabar [būdama 85-erių metų amžiaus] jaučiasi jaunesnė nei įžengusi į trečią dešimtį“. Žvaigždės teigimu, šis pagyvėjimas yra 70 metų trukusių „jaunystės“ paieškų rezultatas.

Praėjusiais metais davusi interviu žurnalui „Stellar Magazine“, ji smulkiau paaiškino savo filosofiją ir jaunystę apibūdino kaip būseną, kai jautiesi „lengvas“, neslegia jokia našta.

„Jauna, lengva, be didelės naštos ant pečių. Mokausi būti čia ir dabar, mokausi susitaikyti su esama situacija, suprantu, kad nuo manęs niekas nepriklauso... būtinai nutiks kažkas blogo, bet jau ne pirmas kartas, išgyvenau“, – samprotavo ji.

Jane Fonda

2020 m. J. Fonda sakė, kad po trijų skyrybomis pasibaigusių santuokų ji daugiau nebevaikščios į pasimatymus. Paskutiniai jos santykiai – aštuonerius metus trukęs romanas su muzikos prodiuseriu Perry – nutrūko 2017-ųjų sausio mėnesį.

Tvirtindami, kad liko gerais draugais, jiedu tą patį mėnesį nusprendė parduoti savo prabangius namus Beverli Hilse už 13 mln. JAV dolerių. Juos 2008 m. supažindino aktorės dukterėčia Bridget Fonda, o po metų buvo tvirtinama, kad pora planuoja susituokti.

J. Fonda buvo ištekėjusi už CNN įkūrėjo Tedo Turnerio, bet išsiskyrė 2001 m. po dešimtmetį trukusios santuokos. Taip pat ji buvo sumainiusi žiedus su režisieriumi Rogeriu Vadimu, kuris jai parūpino pagrindinį vaidmenį mokslinės fantastikos filme „Barbarella“, o, išsiskyrusi su juo, po metų, 1973 m., ištekėjo už politiko Tomo Haydeno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)