Instagrame A. Hopkinsas demonstruoja savo žaismingąją pusę ir naujame įraše dalijasi geromis emocijomis tiesiai iš savo virtuvės. Aktorius atrodo labai susikoncentravęs į muziką ir ritmą.

Sprendžiant pagal ant virtuvės stalo sudėliotus ingredientus, A. Hopkinsas su muzika ketino gaminti italų virtuvės patiekalą. Vilki aktorius laisvalaikio megztinį ir derančias sportines kelnes.

Prie vaizdo įrašo instagrame filmo „Avinėlių tylėjimas“ žvaigždė parašė: „Ei, bičiuliai, ar jums patinka kaip šoku rumbą? Sekmadienio ritmai“.


Aktoriaus gerbėjai suskubo komentarų skiltyje dalintis savo įspūdžiais ir džiaugtis, panašu, puikia garbaus amžiaus kino bei teatro žvaigždės sveikata.

@Natashapopovasculptor parašė: „Labai džiaugiuosi matydamas jus puikios sveikatos ir geros nuotaikos! Jūs tiesiog nuostabus“.

@Jenniferattia pridūrė: „Sere Anthony, dėkoju už tai, kad esate tokia gėrio jėga, savo vaidyba, muzikalumu ir žmogiškumu įkvepianti milijonus žmonių visame pasaulyje“.

@Funda.sungur.98 taip pat siunčia linkėjimų: „Tikiuosi, kad visada išliksite toks energingas, laimingas ir geros sveikatos“.

Įspūdinga karjera kine ir teatre galinčiai pasigirti garsenybei neseniai buvo diagnozuotas Aspergerio sindromas, tačiau aktorius nustebino požiūriu: teigė netikintis diagnoze.

A. Hopkinso žinomumas kino pramonėje pradėjo augti XX a. septintojo dešimtmečio pabaigoje, skelbė express.co.uk. Visgi labiausiai jį išgarsino vaidmuo juostoje „Avinėlių tylėjimas“ („The Silence of the Lambs“).

2021 metais aktorius netgi pelnė prestižinį „Legendos“ titulą per žurnalo „GQ Magazine“ surengtą „Metų žmogaus“ apdovanojimų ceremoniją. Tiesa, išgirdęs, kad serga tam tikra autizmo forma, jis iš karto susierzino ir pareiškė „nejaučiąs jokių pokyčių“.

Šią diagnozę A. Hopkinsas greitai atmetė. Žurnalui „GC Magazine“ duoto interviu metu Holivudo žvaigždė sakė: „Atvirai kalbant, nežinau. Netikiu diagnoze. Nejaučiu jokių pokyčių. Manau, kad čia išpūstas reikalas. Bet, galbūt, aš klystu. Galbūt nieko nesuprantu.“

„Gydytojai tai vadina neurologine įvairove. Labai skambus terminas. Taip, esu linkęs itin sutelkti dėmesį į tam tikrus dalykus. Net pats pastebiu tai, kai lankausi restoranuose, bet tiesiog taip elgiuosi, – tęsė A. Hopkinsas. – Ko gero, išdarkėme savo supratimą apie žmogaus organizmą, nusprendę viską kategorizuoti į atskiras lentynėles. Kaip sakoma, visi mirsime. Kažkada išmirs visa žmonija.“

Jis pridūrė, kad žmonių rasė „sunaikino pusę planetos“, nors turi „nuostabias smegenis“, ir paragino žmones verčiau sutelkti dėmesį į COVID-19 problemą bei rasti būdą koronavirusui išnaikinti.

Apie Aspergerio sindromą 1944 m. pradėjo kalbėti Austrijos pediatras Hansas Aspergeris.

Sindromas laikomas autizmo forma ir kartais pasireiškia sunkumais bendraujant su žmonėmis.

Ohajo valstijoje įsikūrusios Nacionalinės vaikų ligoninės gydytojų teigimu, Aspergerio sindromą turintiems asmenims atsiranda keblumų įvairiose socialinėse situacijose, taip pat jiems nelengva suprasti subtilias komunikacijos formas, tokias kaip kūno kalba, humoras ir sarkazmas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją