Kad A. Pacino taps ketvirtos atžalos tėvu (pirmos su N. Alfallah) poros atstovas spaudai pranešė tik gegužės pabaigoje. Kiti aktoriaus vaikai – tai 22-ejų dvyniai Antonas ir Olivia, kurių susilaukė su buvusia partnere Beverly D‘Angelo, bei 33-ejų duktė Julie Marie; jos motina – buvusi aktoriaus bičiulė Jan Tarrant.

Kalbos apie A. Pacino ir N. Alfallah romantinius santykius pasklido 2022 m balandį. Kaip tik tada jie buvo pastebėti dviese vakarieniaujantys. Tačiau, kaip buvo rašyta portale „Page Six“, iš tikro A. Pacino ir N. Alfallah tylomis susitikinėjo nuo pat pandemijos.

Prodiusere dirbanti N. Alfallah yra baigusi Pietų Kalifornijos universiteto Kinematografijos meno mokyklą, vėliau tęsė magistrantūros studijas Kalifornijos universitete Los Andžele ir įgijo kino ir televizijos prodiuserio specialybę.

Žiniasklaidoje N. Alfallah vardas pirmą kartą sušmėžavo 2017 m., kai ji pradėjo artimai bičiuliautis su Micku Jaggeriu (tada jam buvo 74-eri, o jai – 22-eji).

„Amžiaus skirtumas man neturi jokios reikšmės, – sakė ji per 2018 m. kovą, po įvykusių skyrybų, duotą interviu žurnalui „Hello!“ – Širdis nežino, ką mato, ji žino tik tai, ką jaučia. Man tai buvo pirmi rimti santykiai. Visą tą laiką jaučiausi laiminga.“

2019 m. sausį pasklido gandai apie N. Alfallah romantiškus santykius su Clintu Eastwoodu (neseniai jam sukako 93-eji). Akstiną tokioms kalboms davė Los Andžele nufotografuotas kadras, kuriame jie užfiksuoti dviese leidžiantys laiką. Visgi N. Alfallah pasklidusius gandus paneigė: „Jokių santykių, – išrėžė ji leidiniui „The Daily Mail“. – Esame šeimos draugai. Tiesiog mano šeima ten buvo, štai ir viskas. Patikėkite, tarp mūsų – jokių santykių.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją