Nuotraukos sulaukė gausių pagyrų, o aktorė prisipažino, kad nekenčia savo „didelių p*pų“ ir „nukarusio pilvo“, skelbia „The Sun“.

Žurnalui „Vogue“ ji sakė: „Man patinka mano veidas. Manau, kad jis yra malonus, šiltas ir atviras, dažnai šypsausi. Tačiau nekenčiu savo kūno. Nekenčiu didelių p*pų ir nukarusio pilvo, trumpų šleivų kojų. Nieko čia gero. Bet telieka su tuo susitaikyti ir gyventi toliau.“


Miriam Margoyles taip pat atskleidė, jog jos laukia operacija, kurios metu į širdį bus įstatytas stentas, tačiau patikino „nebijanti“.

„Kai esi jaunas, niekada negalvoji apie mirtį. Praktiškai tegalvoji, kada vėl pavyks pasi***šti. Aš dažnai galvoju apie mirtį, – pridūrė ji. – Kiekvieną dieną. Kas rytą atsikėlusi pagalvoju: hmm, dar viena diena, kurios galbūt nesitikėjau.“

Savo homoseksualumo neslepianti moteris taip pat papasakojo, kaip tėvams pasakė, kad yra lesbietė. Aktorės teigimu, ši žinia „įskaudino“ mamą ir tėtį. Apie savo seksualinę orientaciją ji atvirai prabilo 1966 m., kai homoseksualumas tebebuvo neteisėtas.

M. Margoyles nurodė, kad visada didžiavosi savo seksualine orientacija: „Niekada nesigėdijau, kad esu lesbietė. Tiesa sakant, nieko nesigėdijau. Žinojau, kad tai negali būti nusikaltimas, nes juk tai aš. Negalėjau būti nusikaltėle.“

Už viešumos vengiančios australės istorikės Heather Sutherland, kuriai 80-imt, ištekėjusi M. Margoyles praėjusį mėnesį buvo skubiai nugabenta į ligoninę dėl krūtinės infekcijos. Gulėdama palatoje, ji paskelbė asmenukę feisbuke ir gerbėjams pranešė apie savo sveikatos būklę.

Paaiškėjo, kad garsenybė pasigavo krūtinės infekciją po įprastos aortos stenozės (aortos vožtuvo susiaurėjimas) gydymo procedūros.

„Išgyvenau ir mažiausiai iki sekmadienio gulėsiu Karališkojoje Bromptono ligoninėje, – savo gerbėjams parašė ji. – Pamažu atgaunu jėgas, bet dar nesijaučiu savimi. Tiesiog noriu, kad žinotumėte, kokia dėkinga esu už jūsų mielas žinutes.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją