Viename iš kadrų visos trys moterys vilki šventines blizgias sukneles.

V. Wang pozuoja pačiame centre, ji vilki savo pačios kurtą puošnią suknelę. Prie jos mados kūrėja priderino papuošalus taip pat iš savo kolekcijos.

Įdukros Cecilia ir Josephine, kurias dizainerė augino kartu su buvusiu vyru Arthuru Beckeriu, savo sukneles priderino prie manos, o kalėdinę nuotaiką sukurti padėjo Kalėdų Senelio kepurės.

„Aš ir mano mergaitės!!! Labai laimingos kartu“, – prie nuotraukos parašė V. Wang.

Trijulės pasirinktos suknelių spalvos derėjo su dizainerės namų kalėdinėmis dekoracijomis, kuriose dominuoja žalia ir sidabro spalvos. Šventės vyšnia ant torto – putojantis gėrimas „Vera Wang Party“.

Praeitą rugpjūtį V. Wang ir J. Becker, kurios gana retai matomos kartu, dviese stebėjo 2022 „US Open“.

V. Wang, jeigu kur nors susiruošia kartu su atžalomis, stengiasi labai gerai apgalvoti visų trijų aprangą. Pavyzdžiui, šių metų CFDA apdovanojimų renginyje Niujorke visos trys vilkėjo tarpusavyje derančias kokteilines sukneles.


Dar 2020 metais apie savo jaunatviškumo, dėl kurio nuolat sulaukia daugybės komplimentų, paslaptį dizainerė sakė: „Manau, kad reikalas tas, jog žmonės galvoja žinantys, kaip turi atrodyti septyniasdešimtmečiai. Turiu draugų, kuriems 65–70 metų ir jie atrodo tiesiog nuostabiai. Labai tikiuosi, kad situacija keičiasi į gerą, kad moterys jaučiasi vis geriau ir geriau, labiau myli save, pasitiki savimi ir mokosi būti laimingos nepriklausomai nuo amžiaus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)