Tenisu V. Wang mėgavosi kartu su kitu dizaineriu Keithu Lissneriu. Instagrame paskelbtoje asmenukėje V. Wang šypsosi, akis dengia stilingais masyviais akiniais nuo saulės, dėvi „US Open“ kepuraitę.

Nuotraukoje dizainerė atrodo stebėtinai jaunatviškai – ją būtų nesunku palaikyti keliomis dešimtimis jaunesne teniso gerbėja. Vienas komentatorius prie nuotraukos prirašė: „Ji atrodo kaip dvidešimtiems, neįtikėtina“.

„Amžius tėra skaičius“, – parašė kitas, o trečias paprasčiausiai konstatavo, kad „Vera tiesiog nepavaldi laikui“.

„Norėčiau ir aš, sulaukusi tokių metų, atrodyti taip šauniai“, – žavėjosi viena sekėja.


Kai vienas sekėjas V. Wang paklausė, kokia yra jos jaunystės paslaptis, ji atsakė: „Darbas, miegas, kokteilis su degtine ir mažai saulės“. Tai jau ne pirmasis kartas, kai mados kūrėja įvardija būtent šiuos veiksnius.

Per interviu „BBC 100 Women“ dar 2022 metais V. Wang kalbėjo apie amžėjimą ir jai dėl savo išvaizdos socialiniuose tinkluose tenkantį ypatingą dėmesį. Jau tada mados kūrėja sakoė labiausiai vertinanti gerą miegą ir kokteilį su degtine prieš miegą, nes jis „padeda atsijungti nuo darbų ir grįžti į asmeninį gyvenimą“.

Be to, tokias garsenybes kaip Ariane Grande, Victoria Beckham ir Kim Kardashian rengianti dizainerė teigia, kad jaunatviškumo suteikia ir darbas mados pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)