43-ejų metų moteris, su 74-erių D. Bannatyne‘u susipažinusi jam apsilankius odontologijos klinikoje, kurioje ji dirbo, kreipėsi į savo sekėjus „Instagram“ ir paragino mąstyti apie savo kūną kaip apie mašiną, į kurią pilami tik kokybiški degalai.

Po savaitgalio, praleisto Monake ir Žydrajame Krante, N. Bannatyne grįžo į Londoną, kur susitiko su draugais rusų virtuvės patiekalus siūlančiame restorane „Marivanna“.

Prieš einama į restoraną moteris, kaip yra pratusi, užsuko į sporto salę.

O savo „Instagram“ paskyroje jinai parašė štai ką: „Man – 43-eji. Šiandieną tenka pamatyti, kaip gausiai 18-mečiai vartoja greitąjį maistą, geria gazuotus gėrimus, valgo genetiškai modifikuotus, daug cukraus turinčius produktus, nė nesuvokdami, kaip stipriai kenkia savo sveikatai.“

„Kol kas jų kepenys ir inkstai dar sugeba filtruoti visą tą šlamštą, bet su laiku teks griebtis galybės vaistų, norint ištrūkti iš užburto rato“, – tęsia ji.

„Mąstykite apie savo kūną kaip apie automobilį ir pildykite jį aukštos kokybės energija. Užkurkite smegenis ir kūną kasdien sportuodami! Toks yra mano pagrindinis tikslas ir sveiko bei gražaus kūno paslaptis!“ – pridūrė N. Bannatyne instagramo istorijose.

Su verslininku D. Bannatyne‘u moteris susižadėjo 2017-aisiais Monte Karle. Nuo tada jos ranką puošia 40 tūkst. svarų sterlingų (46,7 tūkst. eurų) vertės sužadėtuvių žiedas.

Tais pačiais metais susituokusi pora gyvena Portugalijos Vale De Lobo rajone ir reguliariai keliauja po pasaulį.

Prabangiuose poros organizuojamuose vakarėliuose dar prieš kelerius metus dalyvavo Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus, taip pat turtuolis artimai bendrauja su kitu milijonieriumi britu – Johnu Caudwellu ir jo sužadėtine Modesta Vžesniauskaite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)