Tie, kas seka L. Anderson karjerą, žino, kad jos išvaizda keitėsi daug kartų. Tik atėjusi į šou verslą ji galėjo didžiuotis tobulu įvaizdžiu – visos moterys norėjo būti panašios į ją, ypač dėl jos tobulos figūros. Per visą savo gyvenimą L. Anderson buvo atliktos kelios krūtų didinimo operacijos, dėl to jos karjera šoktelėjo į dar didesnes aukštumas. Buvo kalbama, kad aktorė labai daug kartų darė veido patempimo operaciją, nevengė botulino injekcijų, tokiu būdu mėgindama sustabdyti laiką. Tenka pripažinti, kad iš tiesų jai tai puikiai sekėsi daryti. Vis dėlto panašu, kad ji pamiršo pasirūpinti kaklo oda, kuri akivaizdžiai išduoda tikrąjį aktorės amžių.

L. Anderson plastikos chirurgai padėjo keisti išvaizdą ir sustabdyti laiką. Ji niekada nėra atskleidusi tikrojo jai atliktų įvairių kūno ir veido plastinių operacijų skaičiaus. Kalbama, kad atliktos grožio tobulinimo operacijos labai pakeitė aktorę ir suteikė jai dar daugiau pasitikėjimo savimi. Ką gi veikia L. Anderson šiandien? Ji dalyvauja daugybėje televizijos šou ir pasirodo mini serialuose. XX a. aštuntajame ir devintajame dešimtmečiuose L. Anderson buvo tikru sekso simboliu, tačiau ji žavi gerbėjus iki šiol.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)