H. Hoganui ši santuoka bus trečia. 1983–2009 m. jis buvo vedęs Lindą, o 2010–2021 m. – Jennifer McDaniel. Iš pirmos santuokos jis turi du vaikus – Brooke (35 m.) ir Nicką (32 m.)

S. Daily yra išsiskyrusi, ji turi tris vaikus.

Praėjusį sekmadienį vykusiose aktoriaus Corino Nemeco ir Sabrinos Novos vestuvėse Hulkas paskelbė pasipiršęs Sky prieš tris dienas, per jos gimtadienį.

Savo kalboje per bičiulio vestuves H. Hoganas dėkojo Corinui ir Sabrinai už tai, kad supažindino jį su dabartine sužadėtine.

Šešis kartus imtynių čempiono nugalėtojas pasakojo, kad Sabrina liepė jam kitą dieną po pažinties paskambinti Sky.

Daily ir Hoganas susipažino vakarėlyje – Hoganas visus vaišino gėrimais, ji priėjo padėkoti, taip užsimezgė pokalbis.

Anksčiau Hoganas yra sakęs TMZ, kad jaudinosi prieš piršdamasis Sky.

Hulkas Hoganas

Jo skyrybų su pirma žmona Linda procesas buvo ilgas ir sudėtingas – buvo kaltinimų neištikimybe ir ginčų dėl finansų.

Hoganas ir Sky pradėjo susitikinėti 2022 m. pradžioje, kai baigėsi jo ir antros žmonos skyrybų procesas.

2022 m. vasarį Hoganą su nauja mergina – Sky pastebėjo Breto Michaelso koncerto užkulisiuose.

Vėliau jis parašė save gerbėjams socialiniuose tinkluose, kad skyrybų procesas su antra žmona pasibaigė, o jis pradėjo naują gyvenimo etapą ir susipažino su nuostabia moterimi.

„Ei, maniakai, jūsų žiniai: feisbuko ir instagramo įrašuose – aš ir mano mergina Sky. Esu oficialiai išsiskyręs. Maniau, visi tai žino“, – parašė jis 2022 m. vasario 28 d tviteryje.

Pora stengėsi pernelyg neafišuoti savi santykių, Hoganas retai publikuodavo socialiniuose tinkulose nuotraukų su Sky, o jos paskyra instagrame yra privati.

Jis buvo išpublikavęs porą nuotraukų iš paplūdimio birželį, prie jų parašė: „Diena paplūdimyje su mano nuostabiąja Sky visada puiki, lyg ji būtų visada buvusi mano gyvenime.“

Neseniai duotame interviu „Men’s Health“ jis pasakojo sulieknėjęs 18 kg, nes nustojo vartoti alkoholį ir ėmė labiau savimi rūpintis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją