Instagrame 65 metų Madonna savo 19,2 mln. sekėjų pamalonino nauja porcija vaizduotę kaitinančių kadrų.

Šešių vaiko motina nuotraukose demonstruoja tobulą figūrą, kurią išryškino tarsi antra oda prigludusiu veidrodiniu moters-katės kostiumu, šviesius plaukus susirišo į dvi kasytes, pasipuošė masyviais akiniais nuo saulės. Ji pozuoja prabangiame viešbučio kambaryje.

Kitoje nuotraukoje skandalingoji Madonna pozuoja besidažydama, ji vilki tik liemenę ir geidulingai žiūri į kamerą. Prie nuotraukų ji prirašė „Kaip jaučiasi mergina... Kadrai iš Paryžiaus“.

Madonnos turas „Celebration“ prasidėjo spalį Londone – vėliau nei planuota, nes dėl atlikėjos ligos birželį jį teko kuriam laikui nukelti.

„Accor Arena“ arenoje Paryžiuje dainininkė atskleidė, jog vasarą jai buvo sutrikusi plaučių ir inkstų veikla – buvo kilęs pavojus jos gyvybei: „Mane susargdino kažkokia ni bakterija. Buvo 40 proc. tikimybė, kad mirsiu“.

„Celebration“ turas turėjo prasidėti liepos viduryje Šiaurės Amerikoje – dainininkė JAV ir Kanadoje ketino aplankyti daugiau nei 20 miestų. Deja, bet planus sujaukė netikėtai pašlijusi popkaralienės sveikata. Kelias dienas garsi moteris buvo gydoma reanimacijoje. „Radar Online“ rašė, kad ją ištiko septinis šokas, o išgyventi padėjo medikamentas „Narcan“, naudojamas narkotikų perdozavusiems pacientams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją