„Džiaugiamės, kad mylime vienas kitą, ir nusprendėme susituokti savo viloje Mikonos saloje, dalyvaujant šeimos nariams ir keletui artimiausių draugų. Dėl koronaviruso pandemijos ir daugybės sudėtingų medicininių procedūrų vestuvių planus teko atidėti ne vieną kartą, – „People“ skirtame išskirtiniame pareiškime nurodė jie. – Pamanėme, kad pagaliau atėjo tinkamas metas džiaugtis meile, gyvenimu ir laime dievų žemėje.“

D. Lundgrenas asmeninei trenerei iš Norvegijos pasipiršo 2020 m. birželį ir instagrame paskelbė nuotrauką, kurioje būsima nuotaka puikavosi sužadėtuvių žiedu.

„Čia, Švedijoje, įvyko šis tas ypatingo“, – parašė jis.

Vestuvių išvakarėse aktorius pasidalijo kadru, kuriame jiedu mėgaujasi Graikijos saule: „Rytoj didžioji diena. Mikonos.“

Jaunavedžiai susipažino Vakarų Holivude esančiame sporto klube „Equinox“ ir netrukus tapo draugais. Tiesa, romantiškiems jausmams užgimti prireikė šiek tiek laiko.

„Nesupratau, kodėl jai patikau, bet tikriausiai kažką manyje pamatė. Ji nežinojo, kad esu aktorius, nieko apie mane nežinojo“, – gegužės mėnesį žurnalistui Grahamui Bensingeriui sakė D. Lundgrenas.

2022 m. birželį E. Krokdal pirmą kartą gyvenime žingsniavo raudonuoju kilimu – D. Lundgrenas ją nusivedė į animacinio filmo „Pakalikai 2“ („Minions: The Rise of Gru“) premjerą. Kartu su aktoriumi buvo ir jo dvi dukterys: 26-erių metų amžiaus Ida ir 20-ies metų amžiaus Greta.

„Susipažinome prieš trejus metus, tačiau tai pirmas kartas, kai ji dalyvauja filmo premjeroje, nes viską sujaukė COVID-19“, – tada paaiškino D. Lundgrenas.

Pradėję draugauti, jiedu neslėpė savo meilės vienas kitam.

„Pasakysiu dar kartą: jis – mano superherojus. Tiek didžiajame ekrane, tiek gyvenime“, – gegužės mėnesį prie poros nuotraukos parašė E. Krokdal.

Garsenybė G. Bensingeriui taip pat prisipažino, kad jo nuotaika – „tarytum angelas, atsiųstas man padėti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)