65 metų filmų „Rokis“ žvaigždė atostogauja Graikijos Mykonos saloje kartu su 27 metų sužadėtine Emma ir 27 metų dukra Ida.

Panašu, kad aktorius iš Švedijos be proto įsimylėjęs – apie jausmus keturiais dešimtmečiais jaunesnei mylimajai byloja jo pasidalintos nuotraukos.

Poilsiui prie baseino aktoriaus sužadėtinė pasirinko juodą bikinį, o jos mylimasis demonstravo laikui nepavaldžius raumenis ir margus šortus. Prie baseino aktorius pasitreniravo ir kelis kovos menų judesius, įrodydamas, kad sportuoja ir po šiai dienai. Nuo tėvo neatsiliko ir dukra Ida.

Panašu, kad kartu su tėvu ir seserimi Graikijoje neatostogauja D. Lundgreno jauniausioji dukra, 21 metų Greta.

Veiksmo filmų žvaigždė dukrų susilaukė su buvusia žmona stiliste ir juvelyre Annete Qviberg, su kuria santuokoje išgyveno 17 metų. Pora susituokė Marbeloje 1994 metais. Abi poros dukros gimė Švedijoje, o pasukti skirtingais keliais nusprendė 2011 metais.

Po beveik dešimtmečio lemtingąjį klausimą aktorius vėl uždavė asmeninei trenerei iš Norvegijos Emmai.

Visai neseniai aktorius atskleidė, jog aštuonerius metus kovoja su vėžiu ir yra svarstęs, ar prie ligos atsiradimo galėjo prisidėti jo kadaise naudoti steroidai. Plaučių vėžys D. Lundgrenui diagnozuotas 2015 metais. Po sėkmingo gydymo liga buvo atsitraukusi, tačiau 2020 metais onkologinė liga grįžo su nauja jėga, ir vienas gydytojas jam sakė, kad gyventi liko 2-3 metai. Aktorius nusprendė išgirsti dar vieną nuomonę: imtas taikyti kitoks gydymas, ir augliai pradėjo trauktis. Dar gulėdamas ligoninėje jis kalbėjo: „Tai diena po mano operacijos, jie išoperavo vien auglį, tada kitą, bet rado dar tris mažesnius. Tikiuosi, kad viskas bus gerai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją