M. Rourke'as, kuris anksčiau garsėjo sportiniais pasiekimais, o tik vėliau tapo aktoriumi, sako, jog jo kūnas - lyg metalo gabalas ir jis pasiruošęs vėl grįžti į boksą 2017-aisiais.

Žvaigždė nesikovė nuo 2014 metų, kuomet Rusijoje įvyko jo akistata ringe su Elliotu Seymouru.

Tačiau dabar M. Rourke'as nusprendė sustabdyti aktoriaus karjerą ir vėl atsidėti kovoms. Jis neabejoja, jog net ir būdamas 64-erių, yra puikios fizinės formos ir šiemet ketina susikauti net su dviem oponentais, kad į savo pasiekimų sąrašą įsirašytų dar dvi pergales.

DELFI primena, jog aktorius ne kartą atvirai pasakojo, jog jo išvaizdą subjaurojo būtent boksas, o plastinėmis operacijomis buvo bandoma atstatyti veido lūžius. Vėliau, visai gali būti, apsilankymai pas grožio specialistus tapo manija. Būtent todėl šiandien jis toli gražu nebeprimena to garsiojo Holivudo širdžių ėdiko, koks buvo prieš kelis dešimtmečius...

Štai, kaip keitėsi aktoriaus išvaizda bėgant metams:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)