Be visų kitų kompozitoriaus draugų ir kolegų scenoje pasirodė ir jo mūza – dainininkė, kuriai jis parašė nemažai nuostabių dainų. Irina Alegrova šiemet atšventė 62-ą gimtadienį, bet nepaisant elegantiško amžiaus, Rusijos estrados „imperatorienė“ kupina jėgų ir atrodo tiesiog stulbinančiai. Renginyje atlikėja pademonstravo seksualų apdarą, kuris pribloškė ir sužavėjo ne tik jubiliatą, bet absoliučiai visus, kurie buvo salėje.
Rusų žvaigždės jau seniai pasigavo peršviečiamų apdarų madą – gražuolės nepraleidžia progos pasipuikuoti kuo lengvesniais koncertiniais kostiumais. Nenuostabu, kad nuo šios tendencijos neatsilieka ir Irina Alegrova – dainininkė išėjo į sceną apsirengusi juodą peršviečiamą apdarą, atidengiantį nugarą. Per plonytį audinį puikiai švietėsi dainininkės apvalios formos, krūtinės srityje droviai pridengtos širdelės formos įsiuvu. Jau seniai pastebėta, kad per pasirodymus Irina dėvi tik dviejų spalvų apdarus – juodus arba baltus, tad ir šįkart ji nenusižengė šiai tradicijai.
Juoda suknelė su gilia iškirpte ir peršviečiamomis detalėmis privertė pažaliuoti iš pavydo daugumą jaunų Irinos kolegių, nes kiekviena moteris svajoja sulaukusi 62 m. turėti tokį aukštą biustą ir gražią dekoltė zoną. Juo labiau, kad po drąsiu apdaru akivaizdžiai nebuvo jokio apatinio trikotažo.

Primename, kad 2011 m. spalio mėn. Kijeve per nacionalinio televizijos kanalo „Inter“ jubiliejaus filmavimą I. Alegrova pranešė apie sprendimą užbaigti „didelę koncertinę veiklą“. Didysis atlikėjos atsisveikinimo turas prasidėjo 2012 m. kovo 7 d. Maskvoje, ir nuo to laiko atlikėja surengė daugybę koncertų Rusijos, NVS, Europos ir JAV miestuose. Dabar dainininkė, atsisveikinusi su gastrolėmis, mėgaujasi užtarnautu poilsiu, tačiau pasirodymų neatsisakė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)