42,9 milijono sekėjų socialiniuose tinkluose turinti 62 m. amžiaus popkaralienė parašė prie savo nuotraukos: „Savirefleksijos akimirka... Madam X“.

Tokie kadrai neabejotinai sulaukė reakcijų. Komentarų skiltyje daugelis internautų savo mintis pavaizdavo liepsnelių emocijomis, taip sufleruojant, kad pop divos nuotraukos išties kaitina.

Madonna išpublikavo provokuojamas nuotraukas, praėjus dviem savaitėms po to, kai „TikTok“ žvaigždė Amelia Goldie apkaltino popkaralienę su „photoshop“ programa pridėjus savo veidą prie Amelios kūno.

Madonnos sekmadienį publikuotas nuotraukas pakomentavo serialo „Sostų karai“ aktorė Gwendoline Christie, serialo „Agonija“ aktorė Asia Argento, „Burberry“ komercijos direktorius Riccardo Tisci ir garsus mados fotografas Mertas Alasas.

Vasario 26 d. dviejų „Auksinių gaublių“ laimėtoja filmavo kelis segmentus savo dainų „Future“ ir „Frozen“ klipams, savo 11-am koncertiniam turui, kurį teko anksti užbaigti dėl prasidėjusios koronaviruso pandemijos.

2019–2020 m. Madonna buvo priversta atšaukti 14 koncertų Europoje ir Šiaurės Amerikoje dėl kelio ir klubo traumų.

Du kartus išsiskyrusi šešių vaikų motina yra sukūrusi dokumentinį filmą „Lovoje su Madonna“, kartu su „Oskarą“ pelniusiu scenaristu Diablo Cody parašiusi scenarijų savo biografiniam filmui, kurį pati režisavo.

Madonna yra režisavusi ir du kritikų prastai įvertintus filmus – 2008 m. „Ištvirkimas ir išmintis“ ir 2011 m. „W.E.“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)