Jose Eduardo Derbezas yra Victorios Ruffo pirmagimis, kurio ji susilaukė su aktoriumi Eugenio Derbezu. Šiandien garsenybės vyriausiajam sūnui yra 31-eri ir jis irgi nesiskundžia populiarumo stoka, skelbia 247newsagency.com.

Paskui gimė Victoria ir Anuaras. Dvynukai pasaulį išvydo 2004 m. rugpjūčio 12 d. Jų tėvas – politikas Omaras Fayadas, už kurio V. Ruffo ištekėjo 2001-aisiais.


Vaidmenimis ne vienoje populiarioje muilo operoje išgarsėjusi aktorė labai aktyvi instagrame, turi 2,4 mln. sekėjų.

Socialiniuose tinkluose ji demonstruoja meilę savo trims vaikams. Nors dvynių gyvenimas yra diskretiškesnis nei J. E. Derbezo ir visiškai nesusijęs su televizija, visgi jie neatsisako papozuoti nuotraukoms su savo garsiąja gimdytoja.


Kovo 8 d. mirus V. Ruffo mamai Guadalupei Moreno, aktorė nusprendė pasidalyti senomis šeimos nuotraukomis, kuriose įamžintos sūnų ir dukros vaikystės akimirkos.

Birželio 3 d. paskelbta nuotrauka nustebino sekėjus, nes joje V. Ruffo nusifotografavo su trimis suaugusiais vaikais.

„Gimtadienio šventė su mylimais žmonėmis“, – parašė ji. Ši nuotrauka sulaukė daugiau nei 55 tūkst. paspaudimų „patinka“ ir daugiau nei tūkstančio komentarų bei sveikinimų.


V. Ruffo sūnus turi merginą, instagrame paviešino jos nuotrauką

Anuaras Fayadas, kuriam šių metų rugpjūčio mėnesį sueis 19-a, yra toks uždaras, kad instagrame buvo paskelbęs vos šešias nuotraukas. Kovo 26 d. jis paskelbė dar tris. Dviejose iš jų jis įsiamžino su gražia jauna moterimi. Kol kas žinomas tik jos vardas – Arantza Romero.

Nors Anuaras nieko nepakomentavo, palikti du jausmaženkliai širdelės jo beveik 19 tūkst. sekėjų privertė padaryti išvadą, kad tai jo mergina. Beje, A. Romero parašė „Myliu tave“ ir irgi paliko širdelę. Tiesa, atsirado naudotojų, sukritikavusių jaunuolio išvaizdą ir svorį.

„Kodėl jis neatsikrato keleto kilogramų, juk turi pinigų sporto klubui“, – parašė vienas internautas.


A. Romero instagramo paskyroje yra keletas kadrų, kuriuose ji užfiksuota su A. Fayadu, bet vėlgi be jokios konkrečios informacijos apie judviejų santykius.

„Jam labai pasisekė, mergina nepaprastai graži, bet reikėtų numesti svorio“, – pareiškė vienas naudotojas.


„Jai irgi nuskilo – V. Ruffo bus jos anyta“; Jis visai nebaisus, panašus į mamą; „Kas nenorėtų tokios anytos“, – užsistojo kiti internautai.

Nei Anuaras, nei Arantza nesureagavo į šias žinutes. Panašu, kad kritika jiems nė motais. Tiesą sakant, jauniausias meksikietiškų telenovelių žvaigždės sūnus buvo apkūnus dar vaikystėje, o dabar priaugo daugiau svorio, todėl socialinių tinklų naudotojai nevengia iš jo pasišaipyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)