G. Ramsay visame pasaulyje žinomas kaip itin reiklus ir griežtas virtuvės šefas, neieškantis žodžių kišenėje. 27-erius metus trunkanti santuoka patyrė ne vieną išbandymą, įskaitant tariamą septynerių metų romaną su „profesionalia meiluže“ ir tragedija pasibaigusį nėštumą – kūdikis gimė per anksti ir neišgyveno. Poros santykiuose buvo tiek daug džiaugsmingų ir liūdnų momentų, kad nepraustaburnis virėjas juos kartą pavadino „amerikietiškais kalneliais“, rašo dailystar.co.uk.

Visgi nepaisant visų negandų G. ir T. Ramsay šeiminis gyvenimas tebežavi gerbėjus, be to, santuoka atrodo tvirta kaip niekad. Visai neseniai, lapkričio 8 d., G. Ramsay atšventė 57-ąjį gimtadienį, o mes pasižvalgykime po jo asmeninio gyvenimo užkulisius.

Sekso žaisliukas

G. Ramsay sukėlė nemenką skandalą, kai platformoje „TikTok“ šaipydamasis iš pradedančio vyrėjo pasakė komentarą apie sekso žaisliuką. Neseniai bendradarbiavęs su Jordanu Billhamu, dar žinomu kaip „thenottychef“, ir pamatęs jo patiekalą – veganišką Velingtono kepsnio versiją (vietoje mėsos – agurkas), virtuvės šefas nesusilaikė nepalyginęs jo su „vienu iš žmonos žaisliukų, besivoliojančių po lova“.

Videoklipe J. Billhamas demonstravo kaip pagaminti šį įdomų veganišką patiekalą, o G. Ramsay leptelėjo: „Vaje, primena vieną iš mano žmonos žaisliukų, besivoliojančių po lova.“

Gordono Ramsay gyvenimo akimirka

Internautai negalėjo patikėti, kad jis taip pasakė. „Kaip jam pavyko vienu metu įžeisti naudotoją „The Vegan Teacher“ ir savo žmoną?“ – nustebęs paklausė vienas komentatorius.

„Gordonas nieko nepasigaili, net savo sutuoktinės“, – parašė kitas. „Dieve brangus, net Gordono žmona nėra saugi“, – pridūrė trečias. Daugelis kitų šokiruotų naudotojų nerimavo, kad G. Ramsay dukra Tilly, kuri irgi yra populiari „TikTok“ turinio kūrėja, pamatys šį vaizdo įrašą.

Sekso vaizdajuostė

„Profesionalia meiluže“ save vadinanti Sarah Symonds tvirtina turinti įrodymų apie jos ir G. Ramsay romaną – sekso vaizdajuostę. Anksčiau moteris pareiškė, kad virtuvės šefas su ja buvo neištikimas savo žmonai. S. Symonds sakė, kad jos ir G. Ramsay romanas prasidėjo 2008 m. ir su pertraukomis tęsėsi septynerius metus. Akivaizdu, kad toks pareiškimas sukėlė šurmulį.

S. Symonds supranta galimas pasekmes, jeigu tariamai egzistuojanti vaizdajuostė išplistų internete: „Nepavydžiu jo šeimos nariams, jei vaizdajuostė bus paviešinta, nenoriu, kad taip nutiktų. Aš gyvenu toliau, pamiršau romaną su Gordonu, užbaigiau šį savo gyvenimo etapą.“

„Kad ir kaip nenorėčiau, jog sekso vaizdajuostė atsidurtų blogose rankose, bet jeigu taip nutiks, G. Ramsay nebegalės toliau meluoti, kad tarp mūsų nieko nebuvo. Ji bent jau įrodytų, jog sakiau tiesą“, – pridūrė moteris.

Būsimosios žmonės nuomonė

Nepaisant, regis, laimingos santuokos, T. Ramsay prisipažino, kad G. Ramsay padarė nekokį pirmą įspūdį – nebuvo jokios meilės iš pirmo žvilgsnio. 49-erių metų amžiaus moteris atskleidė, kad jai iš karto nepatiko G. Ramsay arogancija ir įžūlumas.

„Pamenu, kai pirmą kartą su juo susipažinau, man buvo 18-a. Tiesą sakant, tada susitikinėjau su vienu iš jo bičiulių ir pasakiau: „Dieve, koks jis arogantiškas.“ Jis visada kalbėdavo garsiau už kitus, nuolatos keldavo šurmulį, – sakė ji. – Na, šios savybės niekur nedingo, jis visiškai nepasikeitė. Kita vertus, galbūt bus sunku tuo patikėti, bet jis yra ir labai jautrus, nesigėdija verkti.“

Gordono Ramsay gyvenimo akimirka

Tragiška netektis

2016 m. virtuvės šefas papasakojo apie širdį veriančią netektį: sūnelis Rocky į pasaulį atėjo per anksti (Tana buvo penktą mėnesį nėščia). Nors jo širdelė plakė užtikrintai, kūdikis visgi buvo per silpnas ir neišgyveno. Prisiminęs šį sudėtingą laikotarpį, G. Ramsay sakė: „Nėra knygos, kurioje būtų paaiškinta, kaip išgyventi tokią netektį. Buvo labai sunku, tai didelė trauma, pakeitusi mūsų gyvenimą.“ Sutuoktiniai susilaukė penkių vaikų: Megan (dabar 25-erių metų amžiaus), dvynukų Jacko ir Holly (dabar 23-ejų metų amžiaus), Matildos (dabar 21-erių metų amžiaus) ir Oscaro.

Ramsay šeima nepamiršo Rocky ir jo atminimo: Kornvalyje stovintis namas pavadintas mirusio sūnelio garbei, o kiekvienas šeimos narys su pasididžiavimu nešioja tam tikrus papuošalus, irgi pavadintus Rocky garbei. G. Ramsay pabrėžė didžiulį šios skaudžios netekties poveikį: „Jeigu Rocky būtų gyvas, tikriausiai nebūtume nusprendę susilaukti dar vieno vaiko – Oscaro. Žinoma, jis nėra pakaitalas, jokiu būdu, tačiau jo gimimas nepaprastai sutvirtino mūsų tarpusavio ryšį.“

Neseniai T. Ramsay paminėjo septintąsias Rocky mirties metines. Ji paskelbė vaikelio nuotrauką ir parašė: „Nors jau praėjo septyneri metai, atrodo, kad jis mirė vakar. Ilgimės tavęs kiekvieną dieną. Mylime tave, Rocky. Tu amžinai būsi mūsų širdyse. Man nebūtų pavykę ištverti netekties be savo šeimos narių, jūs visi esate mano gyvenimas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją