„58-uosius metus pradedu tik su saule ir šypsena, – parašė moteris. – Ir viltimi, kad geriausia dar priešakyje. Taip pat esu dėkinga už viską, ką patyriau iki šios akimirkos.“

Nuotraukoje P. Porizkova demonstruoja savo natūralų grožį, puikias kūno linijas, plačią šypseną ir žilstančius plaukus, skelbia people.com. Ji guli lovoje viena ranka prisidengusi krūtinę, o kita – apkabinusi pliušinį žaisliuką.


Nors P. Porizkova prisipažino, kad didžiąją gimimo dienos dalį praleido kelyje ir susidūrė su nemalonumais oro uoste (apie juos ji išsamiau papasakojo ankstesnėje žinutėje), visgi padėkojo savo sekėjams už mielus palinkėjimus.

Bėgant metams, garsenybė išlieka ištikima natūraliai išvaizdai. Anksčiau padarytoje asmenukėje, paskelbtoje per jos gimtadienį, balandžio 9-ąją, P. Porizkova yra nepasidažiusi ir užsidėjusi akinius. Moteris pajuokavo, jog viliasi, kad šios nuotraukos neišvys jos naujasis vaikinas.

„Štai kaip atrodau užsidėjusi receptinius akinius, kurie padaro mano akių obuolius mažyčius, be jokio makiažo, bandydama padaryti asmenukę su nuostabiomis lubomis mūsų bute, kurį išsinuomojome svetainėje „Airbnb“. Tikiuosi, kad vaikinas nepamatys šios nuotraukos!“ – parašė ji.

Kovo mėnesį dalyvavusi tinklalaidėje „The Hollywood Podcast“ ji subtiliai užsiminė apie naują mylimąjį. 2018 m. išsiskyrusi su savo vyru Ricu Ocaseku, kuris mirė 2019-aisiais, P. Porizkova susitikinėjo su scenaristu Aaronu Sorkinu. Tinklalaidės metu ji prisipažino, kad skaito Terrence’o Realo knygą apie santykius „Us“ ir kad norėtų ją perduoti kitam žmogui, kuriam pajus šiltus jausmus. Panašu, kad ši akimirka pagaliau atėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją