„Nicolas ir Riko džiaugiasi galėdami pranešti, kad jiems gimė dukra. Mamos ir naujagimės sveikatos būklė yra gera“, – nurodė jis.

Mažylė yra pirmasis Riko vaikas, N. Cage’o – trečiasis (jis turi du sūnus iš ankstesnių santykių – 16-os metų amžiaus Kal-Elą ir 31-erių metų amžiaus Westoną).

Sausio mėnesį „People“ patvirtino, kad pora laukiasi pirmojo vaikelio.

„Būsimieji tėveliai yra pakilios nuotaikos“, – tada sakė atstovas spaudai.

Balandžio mėnesį laidos „The Kelly Clarkson Show“ metu reklamuodamas filmą „The Unbearable Weight of Massive Talent“, aktorius atskleidė, kad Riko pagimdys mergaitę. „Pranešiu didelę naujieną, – pareiškė jis. – Turėsiu dukrą.“

Anksčiau šiais metais garsenybė laidos „Access Hollywood“ metu prisipažino, kad „labai nekantrauja“ vėl tapti tėčiu.

„Mano berniukai jau užaugo, pasiilgau apsilankymų žaislų parduotuvėje. Noriu vėl dainuoti lopšines ir sėdėti supamajame krėsle su kūdikiu ant rankų. Laukiu nesulaukiu, kada vėl galėsiu tai daryti“, – paatviravo jis.

„Oskaro“ laureatas vedė Riko „labai nedidelės ir intymios vestuvių ceremonijos metu viešbutyje „Wynn Hotel“, esančiame Las Vegase“, praėjusių metų vasario 16 d., per savo mirusio tėvo gimtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją