Italų kilmės kanadiečių supermodelis Linda Evangelista nebeketina megzti asmeninių santykių ir nesidomi pasimatymais. Apie tai ji papasakojo interviu laikraščiui „The Times.

Pasak 58 metų modelio, ji „nenori miegoti su niekuo ir nenori girdėti, kad kas nors „kvėpuoja šalia jos.


Linda Evangelista gimė 1965 m. Kanadoje. Laimėjusi grožio konkursą „Mis Niagara, penkiolikmetė Evangelista gavo darbo pasiūlymą iš vienos Amerikos agentūros.

Ji dalyvavo Yves Saint Laurent, Calvin Klein, Chanel, Versace, Ralph Lauren reklaminėse fotosesijose.

1996 m. ji pasirašė išskirtinę sutartį su kosmetikos firma „Yardley ir nusifilmavo amerikiečių dainininko Džordžo Maiklo dainų muzikiniuose vaizdo klipuose.

1987-1993 m. modelis buvo ištekėjusi už buvusio „Elite Model Management Paryžiaus biuro vadovo Geraldo Marie. Jos vyras buvo 15 metų vyresnis už Evangelistę.

2007 m. Evangelista susilaukė sūnaus. Jo tėvas yra prancūzų milijardierius François-Henri Pinault, amerikiečių aktorės Salmos Hayek vyras. Pinault ir Evangelista išsiskyrė prieš vaiko gimimą.

2021 m. rugsėjį Evangelista paskelbė, kad vengia rodytis viešumoje, nes jos veidas ir kūnas buvo subjauroti po riebalų nusiurbimo operacijos.

2022 m. vasarį interviu žurnalui „People modelis pareiškė, kad padavė į teismą bendrovę „Zeltiq Aesthetics Inc., siekdama atgauti 50 mln. dolerių kompensaciją už tai, kad nebegali dirbti mados industrijoje.

2023 m. rugsėjį modelis prisipažino, kad nuo 2018 m. kovoja su krūties vėžiu.