Teigiama, kad ši sensacinga žinia apie jo „slaptą pasimatymą“ yra įtraukta į jo būsimą atsiminimų knygą „Spare“ („Atsarginis“), rašo dailymail.co.uk.

Tačiau 57 metų aktorė išjuokė gandus, kad būtent ji galėjo būti ta meilužė, permiegojusi su dar paaugliško amžiaus Sasekso kunigaikščiu.

Šią savaitę „Austin Powers“ žvaigždė sulaukė klausimo apie šiuos gandus, tačiau laikraščiui „The Times“ ji atsakė: „Tai ne aš. Aš nekalta. Cha!“

„Ne. Tai ne aš. Tikrai ne“, – pridūrė Liz.

Teigiama, kad princas Harry susitikimo su „dailia vyresnio amžiaus moterimi“ detales atskleidžia savo knygoje, kuri pasirodys naujais metais.

Jo žmona Meghan Markle anksčiau rašė, kad prieš susipažindama su Harry, žavėjosi Liz, ir tai dar labiau pakurstė dabar jau paneigtus gandus.

2015 metais rašydama savo jau nebeegzistuojančiame tinklaraštyje „The Tig“ buvusi „Suits“ žvaigždė teigė, kad simpatiją šiai aktorei pajuto išvydusi jos garsiąją „Versace“ suknelę su žiogeliais.

Būsimoji Harry knyga, kurios pavadinimas yra nuoroda į frazę „the heir and the spare“ (liet. „įpėdinis ir atsarginis“), kurią Harry vartodavo augdamas savo brolio šešėlyje, bus išleista sausio 10 dieną.

Pranešama, kad Harry gaus daugiau nei 36 mln. svarų sterlingų už tai, kad sutiko atvirai pabilti apie savo karališkąjį gyvenimą iki to momento, kai kartu su žmona Meghan nusprendė palikti karališkuosius rūmus.

Pasak leidėjų, 416 puslapių atsiminimų knyga, kurią parašyti padėjo amerikiečių rašytojas J. R. Moehringeris ir kurios viršelį puošia įspūdingas Harry atvaizdas, bus kupina „tikro ir bebaimio sąžiningumo“.

Knyga kietais viršeliais kainuos 28 svarus, o audioknyga, kurią įgarsino pats Harry – 20 svarų, tačiau „Waterstones“ ją jau siūlo perpus pigiau.

Knyga turėjo pasirodyti šį rudenį, tačiau iš pagarbos velionei karalienei jos išleidimo data buvo nukelta.

Šaltiniai, susipažinę su sandoriu, teigė, kad ir 38 metų Harry, ir patys leidėjai po karalienės mirties norėjo padaryti knygoje kai kurių pakeitimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją