57 metų garsenybė prie įrašo pridėjo: „Ar jūsų neerzina dėl šalto vandens iš proto einantys žmonės?“. Turkio spalvos maudymosi kostiumėlis, dekoruotas aukso spalvos grandinėlėmis, išryškino tobulą aktorės ir modelio figūrą.

Prie įvaizdžio E. Hurley priderino masyvius akinius nuo saulės ir šypseną.

Įraše garsi moteris pažymėjo savo maudymosi drabužių liniją „Elizabeth Hurley Beach“, leisdama suprasti, kad šis turkio spalvos gražuolis būtent iš ten.

Antrame filmuke įamžinta, kaip E. Hurley iš laivo leidžiasi į vandenį ir koketiškai šypsosi kamerai.

Paskutiniame klipe garsi moteris iki pusės panirusi į vandenį, o jos veido išraiška byloja, kad tokio šalto vandens ji tikrai nesitikėjo.

Vienas gerbėjas parašė: „Dievaitė vilki mėlyną“, o kitas teiravosi: „Kas per paslaptis, Liz? Ar tu kada nors imsi senti? Neblėstantis seksualumas“.

Trečias nesusilaikė: „Nesuprantu, kaip galima taip gerai atrodyti! Laikui nepavaldi klasika! Kiekvienos moters svajonė taip atrodyti“.

Vienas komentatorius neapsikentė aktorės koketavimo su vandenynu: „Tiesiog šok į vandenį ir pabaik, ką pradėjusi“, o kitas jam pridūrė: „Puikiai suprantu, tas pirminis šalčio šokas stingdantis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją