56 metų aktorė, segėdama siaurą bikinio liemenėlę, išryškinusią jos biustą ir stangrų pilvo presą, spinduliavo seksualumu ir pasitikėjimu savimi, rašo dailymail.co.uk.

Prie bikinio liemenėlės ji priderino dryžuotą mėlynos ir baltos spalvų sijoną su kutais.

Viena ranka atsirėmusi į sieną, o kita – į laiptų turėklus, S. Hayek buvo pasileidusi natūralias, per vidurį perskirtas garbanas, kurios krito gerokai žemiau pečių.

Žvaigždė pozavo pasidariusi dūminį akių makiažą ir pasidažiusi rožiniu lūpų blizgiu.


Iš Meksikos Verakruzo valstijos kilusi aktorė kartu su Anne Hathaway turi pasirodyti japonų rašytojo Kotaro Isakos kino adaptacijoje „Seesaw Monster“.

Pasak „The Hollywood Reporter“, detalės apie „Seesaw Monster“ adaptaciją yra slepiamos, tačiau teigiama, kad jos vaidina varžoves, priverstas kartu vaidinti vienoje veiksmo komedijoje.

Scenarijų filmui parašė Olivia Milch, kuri yra parašiusi, režisavusi ir prodiusavusi „Netflix“ filmą „Dude“ ir kartu su kitais autoriais sukūrusi scenarijų filmui „Ocean`s 8“ („Oušeno aštuntukas“).

S. Hayek taip pat vaidina būsimoje dramoje „Without Blood“ („Be kraujo“), kurią režisavo jos ilgametė bičiulė Angelina Jolie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)