„Mano mažoji širdele, žinok, kad esi be galo branginamas ir apsuptas meilės nuo pat tos akimirkos, kai mus pradžiuginai savo atėjimu. Tai tikra Dievo dovana ir palaiminimas! Sveikas gimęs, Kūdikėli. #mumoftwo, – rašė ji ir pridūrė: „Niekada nevėlu tapti mama“.

Žvaigždė prieš tai vos keletą kartų buvo leidusi žvilgterėti į savo pirmąjį vaiką, kuris gimė 2021 metų gegužę. Apie tai ji taip pat paskelbė „Instagram“.

Savo įraše, kuriame pasidalijo žinia apie kūdikį, N. Campbell savo dukrytę vadino „dailia maža palaima“, kuri „pasirinko mane būti savo mama“.

„Esu tokia pagerbta, kad turiu šią švelnią sielą savo gyvenime, nėra žodžių, kuriais galėčiau apibūdinti šį viso gyvenimo ryšį, kuriuo dabar dalysimės, mano angele. Nėra didesnės meilės“, – tuomet rašė ji.

N. Campbell, kuriai buvo 50 metų, kai ji susilaukė dukters, praėjusiais metais pasakojo, jog ragina savo vyresnio amžiaus drauges nedvejoti turėti vaikų.

2022 metų kovo mėnesį kartu su savo 9 mėnesių dukrele ji pasirodė ant britiškojo „Vogue“ numerio viršelio ir žurnalui atviravo apie savo viso gyvenimo norą susilaukti kūdikio.

„Visada žinojau, kad vieną dieną tapsiu mama. Tai didžiausias džiaugsmas, kokį tik galėjau įsivaizduoti. Man pasisekė, kad ją turiu, ir aš tai žinau“, – sakė ji.

N. Campbell paaiškino, kad motinystė privertė ją tapti „visiškai nesavanaudiška“, ir kad ji neturi jokių problemų dėl 50 metų amžiaus skirtumo, skiriančio ją ir dukterį, ir netgi prisipažino, kad skatina vyresnes drauges taip pat susilaukti vaikų.

„Aš joms visoms sakau: „Darykite tai! Nedvejokite!“ – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją