51 metų Kolumbijos gražuolė, prieš kelias dienas pastebėta vakarieniaujanti restorane „Nobu Malibu“, pasidalijo vaizdais iš paplūdimio, ir tai padarė tuo metu, kai reklamuoja savo naująjį produktą, rašo dailymail.co.uk.

Buvusi „Modern Family“ („Šiuolaikinės šeimos“) žvaigždė nufotografuota iš nugaros, nusisukusi į vandenyno pusę. Šioje fotografijoje ji yra be liemenėlės ir mūvi tik baltas siaurikes, išryškinančias jos apvalų užpakaliuką.

Šalia nuotraukos ji parašė: „Priežastis, dėl kurios dabar, sulaukusi 51-erių, skrupulingai naudoju „Transforma“. Visi tie metai, kai 90-kelintaisiais nesisaugojome saulės!!!“

Ji pažymėjo grotažyme savo įmonę ir pridūrė: „#tbtmiami“.


Šalia nuotraukos su seksualiu apatiniu trikotažu ji parašė: „Jei jūs, kaip ir aš, pernelyg daug mėgavotės saule, dabar jums reikia serumo nuo saulės“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją