50-ies metų S. Vergara erotiškam kadrui atsigulė ant gulto, fone mirgant mėlynam baseinui. Tačiau visų akys krypo į ją ir jos pasirinktą kaitinimosi saulėje aprangą, rašo hellomagazine.com.

„Visa ko karalienė“, – liejo komplimentus vienas gerbėjas, o kitas pridūrė: „Nemanau, kad pasaulyje yra moteris, kuri būtų pritrenkiančiai dailesnė“.

Trečiasis sušuko: „Pati dieviškiausia!“

Savo nuotrauką S. Vergara pakomentavo gimtąja ispanų kalba: „Lo mio es el verano!“. „Instagram“ šį užrašą išvertė kaip „Mine is summertime“ – „Mano yra vasara“.

Karštoje nuotraukoje Sofia žvelgia į tolį, rankose laikydama sidabrinį kompaktinės pudros indelį iš savo ką tik pristatyto priemonių nuo saulės rinkinio „Toty“.
Šis prekės ženklas nurodo kuriantis „daugialypės naudos turinčius priemonių nuo saulės sprendimus, pranokstančius paprastus apsauginius kremus nuo saulės“. Pasirodo, kad indelis, esantis Sofios rankose, yra „Ilumina CC Creamy Compact SPF 50“, kurio mažmeninė kaina siekia 54 dolerius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)