Prieš kelias dienas 50-metė rusų šou verslo žvaigždė dalyvavo kasmetinėje „Fashion People Awards“ ceremonijoje. Šiemet renginys vyko jau 11-ąjį kartą.

Ant raudonojo kilimo iškilmėse Maskvoje tuomet pozavo ne viena garsenybė, ekstravagantišku apdaru apdovanojimus papuošė ir K. Orbakaitė. Žinoma moteris vilkėjo juodai nuo galvos iki kojų. Prabangos įspūdį apdarui suteikė pirštinių motyvas ir žeme besitęsiantis šleifas.

Tiesa, akį traukiantis drabužis mada ar garsenybių gyvenimu besidomintiems internautams jau buvo matytas – vos prieš kelias dienas savo socialiniuose tinkluose su šiuo drabužiu pozavo garsioji JAV žvaigždė Kim Kardashian.

40-metė, socialiniuose tinkluose turinti net 254 mln. sekėjų, paviešino net visą seriją kadrų, kuriuose ji pozuoja vilkėdama būtent tą patį mados namų „Balenciaga“ drabužį.

Tiesa, visi veikiausiai sutiks, kad išskirtinio stiliaus apdarą išdidžiai vilkėjo tiek Kim, tiek Kristina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)