Savo namuose aktorė mėgaujasi infraraudonųjų spindulių sauna, kuri ne tik šildo išorinį odos sluoksnį, bet ir neleidžia formuotis piktybiniams navikams, žudo bakterijas, virusus, grybelius ir kitus, organizmui kenkiančius, dalykus, rašo užsienio naujienų portalas nypost.com.

Vis tik ne visi profesionalai yra linkę tikėti teigiamu šios saunos efektu. Brentas Baueris tikina, kad tik vos keli tyrimai yra nustatę tokių saunų efektyvumą. Anot jo, būtina atidžiau ištirti tokią prevenciją prieš vėžį.

Ir nors daktarai abejoja infraraudonųjų spindulių saunos gydomosiomis galiomis, dėl vieno jie sutaria – ši sauna suteikia energijos ir teigiamų emocijų.

Tinklaraštininkė Myers išbandė tai savo kailiu. Pastaruosius penkerius metus 43-ejų moteris tokioje saunoje, kurią įsigijo už 1,2 tūkst. JAV dolerių, kaitinosi po 45 minutes 3-5 kartus per savaitę.

Pagrindinis skirtumas, kurį ji sakosi pajutusi per šį laiką – jos nuotaika ir ūpas neįtikėtinai pagerėjo, negana to, tinklaraštininkė tikina, kad pagerėjo ir jos imunitetas ligoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)