Grammy“ laureatė sureagavo į šią žinutę ir paaiškino, kad amžius tėra skaičius ir kad ji sensta gracingai, skelbia pagesix.com.

„Nors nesijaučiu sena ir vis dar scenoje pasirodau vilkėdama triko, kasdien suprantu, kad senstu, – parašė dainininkė. – Kokia palaima gyventi, skaičiuoti metus.“

Nors 44-erių metų amžiaus Pink savo atsakymą pradėjo mandagiai, vėliau ji nepraleido progos įkąsti komentatoriui.

„Vis dar esu stipri, vis dar galiu suerzinti visiškai nepažįstamus žmones vien savo egzistavimu! O, taip, tegyvuoja 44-eri!“ – pridūrė ji.

Vienas garsenybės gerbėjas parašė: „Senėjimas iš tikrųjų yra palaima, o jūs atrodote tiesiog stulbinamai!!!“

Tuo tarpu kiti naudotojai užsipuolė bjaurų komentarą paskelbusį „trolį“.

„Tik įsivaizduok: metai bėga, o žmonės sensta,“ – parašė vienas Pink sekėjas.

„Tikriausiai supranti, kad senėjimas yra gyvenimo dalis? Žmonės sensta, tu irgi pasensi, jeigu pasiseks. Tai ne įžeidimas. Sulaukti senyvo amžiaus – privilegija, ne visiems pasitaiko tokia proga. Nerašinėk kvailysčių“, – pridūrė kitas.

„Karčiausia naujiena: žmonės sensta“, – pašmaikštavo trečias.

Delfi primena, kad visai neseniai 44 metų menininkė, kuri dėl sveikatos problemų dabar buvo priversta atšaukti kelis pasirodymus, atskleidė, kad jos kadaise vos nepražudė narkotikai. Ir tai įvyko likus kelioms savaitėms iki pirmosios sutarties su įrašų kompanija pasirašymo.

„Tai buvo 1995 metų Padėkos diena, buvau vakarėlyje ir perdozavau. Vartojau ekstazį, angelų dulkes, kristalą, viską, kas tik pasitaikė po ranka, ir tai buvo viskas, išsijungiau, perdozavau. Per plauką nemiriau“, – laidos „60 Minutes“ vedėjai Ceciliai Vegai savo namų virtuvėje pasakojo hito „Get the Party Started“ atlikėja.

Tada būsimajai „Grammy“ laimėtojai, kurios tikrasis vardas yra Alecia Moore, buvo šešiolika: „Pati vartojau narkotikus, pardavinėjau narkotikus. Mane išmetė iš namų, iš mokyklos. Buvau praradusi kontrolę“. Po mirtimi vos nesibaigusio perdozavimo Pink ėmėsi kardinalių pokyčių.

Po kelių savaičių dainos „Family Portrait“ atlikėja pasirašė sutartį su „LaFace Records“, tada ji buvo merginų grupės narė. Kompanija netrukus ją išsiuntė į etiketo kursus: „Norėjo, kad išmokčiau vilkėti sukneles ir naudotis reikiama šakute. Kartą nuėjau, bet tuo viskas ir pasibaigė“.

Nebuvo sėkminga ir merginų grupė. Pirmąjį solinį albumą „Can't Take Me Home“ Pink išleido 2001 metais. Jis tapo dukart platininiu.

Paklausta apie savo ankstesnius teiginius, esą, „niekada nelaimi populiarumo konkurse prieš koleges“, Pink atsakė: „Mes per pastaruosius šešis mėnesius pardavėme tris milijonus bilietų, bet apie mano koncertus niekas nėra girdėjęs, tik tie, kurie į juos ateina. Šiame versle įvaizdis yra viskas“.

Buvusi gimnastė, teigianti, kad niekada „muzikos pasaulyje nebuvo pastebėta dėl savo išvaizdos“, prisipažįsta dėl to jaučianti didžiulį palengvėjimą, kad jai „niekada nereikėjo kliautis tradicinio grožio standartais sėkmei“: „Bėgant metams, tai labai išlaisvina, nes nesu nuo to priklausoma. Man patinka irtis prieš srovę, prieš visuomenės primetamas normas. Negaliu pakęsti, kai sako, kad „moteris turi sustoti, būti nuolanki, patogi, užimti mažiau vietos, spinduliuoti ramybę“, jokiais būdais ne. Kodėl negalima daryti ir elgtis, kaip nori?“.

Baigusi gastroles, Pink svarsto galimybę stabtelėti Las Vegase, kur turėtų savo šou: „Norėčiau sukurti tokį šou, kokio Las Vegasas dar nėra matęs, ir manau, kad galiu tai padaryti“: „Tokia artistė kaip aš, jeigu nereikėtų nuolat keliauti, jeigu turėtų savo sceną, o Dievuliau, kiek daug galėčiau nuveikti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją