Apie nėštumą S. Williams pranešė pirmadienį, įkeldama į „Instagram“ keletą iškalbingų nuotraukų, kurioms pozuoja viena arba su vyru.

Nuotraukas ji užvadino antrašte „Labai apsidžiaugiau, kai Anna Wintour pakvietė mus tris į „Met Gala“ ir papildė šia proga pasirinktos aprangos, šukuosenos ir makiažo aprašu, rašoma portale „People“.


Galima prisiminti, kad pernai leidiniui „Vogue“ skirtame rašinyje S. Williams atskleidė sprendimą imtis su tenisu nesusijusios „evoliucijos“ ir išsakė viltį, susijusią su šeimos pagausėjimu.

Būtent toje esė tenisininkė prisipažino sportinės karjeros pradžioje maniusi, kad niekada neturės vaikų.

„Kartais svarstydavau, ar verta šiame pasaulyje gimdyti vaikus, kai aplink tiek problemų. Būdama prie vaikų ir kūdikių visada jaučiausi nejaukiai ir nepatogiai, todėl maniau, kad jei kada ir turėsiu vaiką, teks pasamdyti žmones, kurie galėtų nuolatos juo rūpintis“, – rašė S. Williams.

Nors gimus Olympiai sulaukė daug pagalbos, S. Williams, kaip pati teigia, buvo ganėtinai savarankiška motina.

„Per visus penkerius metus tik kartą esu išsiskyrusi su Olympia 24-ioms valandoms. Pastaraisiais metais, kai teko gydytis po patirtos kelio sausgyslės traumos, važiuodavau pasiimti jos iš mokyklos keturias arba penkias dienas per savaitę ir visada su nekantrumu laukdavau, kada išvysiu, kaip nušvis jos veidas, kai pamatys mane jos laukiančią. Tikra tiesa, kad niekas, ką darau dėl Olympios, nėra jokia auka“, – atviravo keturiskart olimpinį auksą iškovojusi sportininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją