„Labai džiaugiuosi savo sprendimu vesti Emmą“, – „Fox News“ sakė D. Lundgrenas, kai pristatė naujausią filmą „Wanted Man“, kurį pats parašė, režisavo bei jame atliko vaidmenį.

Žinomas aktorius gyrė savo žmoną Emą, teigė, kad ji yra „nuostabi“ partnerė asmeniniame ir profesiniame gyvenime.

Be to, aktorius atskleidė, kad pastaruoju metu jie kartu dirbo su daugybe projektų, todėl, anot žinomo vyro, užmezgė dar gilesnis ir tvirtesnis judviejų ryšys, o tai – stiprina partnerystę.

„Ema man visada padeda, ji labai protinga. Kartu kuriame komediją, ji taip pat man padėjo su „Wanted Man“ scenarijaus rengimu, filmo gamyba ir postprodukcija“, – sakė aktorius.

Delfi primena, kad veiksmo filmų žvaigždė D. Lundgrenas vasarą Graikijoje vedė savo išrinktąją E. Krokdal.

„Džiaugiamės, kad mylime vienas kitą, ir nusprendėme susituokti savo viloje Mikonos saloje, dalyvaujant šeimos nariams ir keletui artimiausių draugų. Dėl koronaviruso pandemijos ir daugybės sudėtingų medicininių procedūrų vestuvių planus teko atidėti ne vieną kartą, – „People“ skirtame išskirtiniame pareiškime nurodė jie. – Pamanėme, kad pagaliau atėjo tinkamas metas džiaugtis meile, gyvenimu ir laime dievų žemėje“.

Panašu, kad aktorius iš Švedijos be proto įsimylėjęs – apie jausmus keturiais dešimtmečiais jaunesnei mylimajai bylojo jo pasidalintos nuotraukos.

Poilsiui prie baseino aktoriaus sužadėtinė pasirinko juodą bikinį, o jos mylimasis demonstravo laikui nepavaldžius raumenis ir margus šortus. Prie baseino aktorius pasitreniravo ir kelis kovos menų judesius, įrodydamas, kad sportuoja ir po šiai dienai. Nuo tėvo neatsiliko ir kartu su pora atostogavusi dukra Ida.

Panašu, kad kartu su tėvu ir seserimi Graikijoje neatostogavo D. Lundgreno jauniausioji dukra, 21 metų Greta.

Veiksmo filmų žvaigždė dukrų susilaukė su buvusia žmona stiliste ir juvelyre Annete Qviberg, su kuria santuokoje išgyveno 17 metų. Pora susituokė Marbeloje 1994 metais. Abi poros dukros gimė Švedijoje, o pasukti skirtingais keliais nusprendė 2011 metais.

Po beveik dešimtmečio lemtingąjį klausimą aktorius vėl uždavė asmeninei trenerei iš Norvegijos Emmai.

D. Lundgrenas 2020 m. birželį ir instagrame paskelbė nuotrauką, kurioje būsima nuotaka puikavosi sužadėtuvių žiedu.

„Čia, Švedijoje, įvyko šis tas ypatingo“, – parašė jis.

Jaunavedžiai susipažino Vakarų Holivude esančiame sporto klube „Equinox“ ir netrukus tapo draugais. Tiesa, romantiškiems jausmams užgimti prireikė šiek tiek laiko.

„Nesupratau, kodėl jai patikau, bet tikriausiai kažką manyje pamatė. Ji nežinojo, kad esu aktorius, nieko apie mane nežinojo“, – gegužės mėnesį žurnalistui Grahamui Bensingeriui sakė D. Lundgrenas.

2022 m. birželį E. Krokdal pirmą kartą gyvenime žingsniavo raudonuoju kilimu – D. Lundgrenas ją nusivedė į animacinio filmo „Pakalikai 2“ („Minions: The Rise of Gru“) premjerą. Kartu su aktoriumi buvo ir jo dvi dukterys: 26-erių metų amžiaus Ida ir 20-ies metų amžiaus Greta.

„Susipažinome prieš trejus metus, tačiau tai pirmas kartas, kai ji dalyvauja filmo premjeroje, nes viską sujaukė COVID-19“, – tada paaiškino D. Lundgrenas.

Pradėję draugauti, jiedu neslėpė savo meilės vienas kitam.

„Pasakysiu dar kartą: jis – mano superherojus. Tiek didžiajame ekrane, tiek gyvenime“, – gegužės mėnesį prie poros nuotraukos parašė E. Krokdal.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)