Pora išsiskyrė po metų draugystės, skelbia užsienio žiniasklaida. Paskutinį kartą J. Lawrence su D. Aronofsky'u buvo pastebėti renginyje, tačiau šaltinio teigimu, pora tiesiog liko draugais.

Aktorė ir režisierius įsimylėjo dirbdami ties tuo pačiu kino projektu. Anksčiau šią savaitę J. Lawrence viename interviu aptarė savo santykius su buvusiu mylimuoju.

Aktorė atskleidė, kad buvo susižavėjusi režisieriumi gerokai anksčiau nei jie ėmė susitikinėti. „Kartu dirbant sukūrėme draugiškus santykius. Jis žinojo, kaip aš jaučiuosi, bet niekuomet nesakė, kaip jaučiasi jis. Na, aš galėjau spėti. Vėliau, kai pradėjome kartu dirbti, draugystė virto partneryste. Kai baigėme kurti filmą, aš tariau – gerai, tu mano vaikinas“, – kalbėjo J. Lawrence.

Aktorė gyrė mylimąjį kaip puikų režisierių, kuris moka priversti aktorių pažvelgti į vaidmenį jo akimis.

J. Lawrence teigė, kad tiesiog pajuto režisieriui didžiulę trauką. „Dažniausiai nemėgstu Harvardo žmonių, nes jie negali išbūti dviejų minučių nepaminėję, kad studijavo Harvarde... Jis ne toks. Esu buvusi santykiuose, kur tiesiog jausdavausi sutrikusi. Su juo niekuomet nesijaučiu sutrikusi“, – anksčiau pasakojo aktorė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)