Leni pasekė savo pasaulinio garso motinos pėdomis mados industrijos link ir dėl to sulaukė priekaištų, jog yra „savo mamytės protežė“, rašo dailymail.co.uk.

Per pastaruosius metus 50 metų Heidi ne kartą sulaukė neigiamos reakcijos, jog kartu su Leni, vilkėdamos tik apatiniu trikotažu, pozavo „Intimissimi“ nuotraukoms.

Antroji kontroversija kilo šių metų gegužę, ir priešiška reakcija buvo tokia stipri, jog Heidi panaikino galimybę skelbti komentarus po savo „Instagram“ įrašais.

Netrukus po to, kai šį antradienį įkėlė savo naujausią nuotrauką, Leni savo sekėjus informavo apie „sukrečiančią“ nesėkmę, kuri ištiko jos „Canon“ fotoaparatą.

Heidi Klum dukra Leni

„Insta Stories“ ji paskelbė nuotrauką, kurioje jos fotoaparatas iš dalies panardintas į ryžius – tai gudrybė, kuri padeda išgelbėti vandens pažeistą elektroniką.

Praėjusių metų spalį, praėjus vos keturiems mėnesiams nuo tada, kai paauglei manekenei sukako 18 metų, Heidi ir Leni vien su dailiu apatiniu trikotažu pozavo žurnalo „Intimissimi“ nuotraukoms.
Ši kampanija sukėlė neigiamo dėmesio antplūdį, įskaitant kritiką iš Howardo Sterno lūpų, kuris šią fotosesiją pavadino „tokia velniškai nerpriimtina“ ir „tokia nederama“.


Tačiau Leni į kilusį triukšmą atsakė nerūpestingu pastebėjimu, jog „tiesą sakant, daugelio reakcijų ji net neskaitė“.

„Apskritai aš esu patenkinta šia kampanija, ir kartu su mama nuostabiai praleidau dieną. Manau, kad nuotraukos pavyko puikiai, o ir mes nuostabiai praleidome laiką“, – sakė ji tuomet „Page Six“.

Šių metų gegužės pradžioje Heidi vėl įplieskė ugnį savo „Instagram“, kai paskelbė dar vieną „Intimissimi“ nuotrauką su Leni – tai pakurstė naują pasipiktinimo bangą.

Naujausias Leni įrašas „Instagram“ paskyroje pasirodė po kelių mėnesių, kai pramogų verslo atžala sureagavo į internete pasklidusius kaltinimus, esą ji yra „savo mamytės protežė“.

„Tai tiesiog faktas. Mano tėvai garsūs“, – pripažino Leni, kurią buvo įsivaikinęs buvęs H. Klum vyras Sealas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)