„Žinai ką? Aš priaugau pusę kilogramo, - pataisė ją Kourtney. – Dabar mano svoris siekia 44,5 kg“.

„O Masonas sveria 28 kg“, - pridūrė ji.

38 metų smulkaus sudėjimo žvaigždė niekada nesidrovėjo su savo gerbėjais dalytis savo svarstyklių rodmenimis, rašo people.com. 2014 metų gruodį su Scottu Disicku susilaukusi trečiojo vaiko – sūnaus Reigno, ji visiems pademonstravo, kad susigrąžino iki nėštumo turėtą figūrą.

Vienoje „Instagram“ nuotraukoje, darytoje 2015 metų balandį, Kourtney atskleidė, kad sveria 52 kg, ir nuotraukos komentare užčiaupė savo kritikus.

„Mano ūgis 152 cm, taigi visi atsipalaiduokite, - rašė ji. – Šiuo metu intensyviai sportuoju ir stengiuosi įgauti šiek tiek pirmadieninės motyvacijos“.

mujer feliz

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Jan 25, 2018 at 2:10pm PST

Šiai realybės žvaigždei nėra svetimos intensyvios treniruotės.

Paprakaituoti ji neatsisako net per atostogas. Be to, Kourtney laikosi griežtos organinės mitybos, o tai reiškia, kad ji nevartoja cukraus.

„Visuomet stengiuosi vengti cukraus – ypač rafinuoto. Taip darau dėl daugybės priežasčių, - praėjusiais metais rašė ji savo svetainėje ir mobiliojoje programėlėje. – Pirma, prie cukraus priprantama, ir pastebėjau, kad kai jo pavartoju, man pradeda jo reikėti. Cukrus nesuteikia jėgų, kai jums iš tikrųjų reikia energijos, pavyzdžiui, sportui. Kai vartoju cukrų, taip pat pastebiu, kad atsiranda daugiau celiulito“.

Trijų vaikų mama taip pat atskleidė, kad negeria saldžių gazuotų gėrimų ir pati namuose gaminasi padažus salotoms. Ji taip pat atidžiai stebi, kokius alkoholinius gėrimus vartoja.

Be to, kad rūpinasi savo figūra, Kourtney kartu su savo vaikais stengiasi valgyti švarų maistą ir atsisako pieno produktų bei gliuteno.

un pain au chocolat s'il vous plait

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Sep 30, 2017 at 2:36am PDT

„Kai valgydavau pieno produktus ir gliuteną, jausdavausi gerai, bet manau, kad mums duotas vienas gyvenimas ir norėčiau jį nugyventi būdama pačios geriausios savijautos, - teigė ji 2016 metais. – Pastebėjau ryškių teigiamų elgesio su vaikais skirtumų, kai atsisakėme pieno produktų ir gliuteno“.

„Nemanau, kad visiems būtina taip maitintis, - pažymėjo ji. – Tačiau mes pasidarėme tyrimus, kurie parodė, kad mes visi esame jautrūs kukurūzams, gliutenui ir pieno produktams“.

Kourtney nuotraukose:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)