Interviu, kurio metu serialo „Draugai“ žvaigždė (53 m.) pristatė savo memuarus „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing“ („Draugai, meilužiai ir didžiulis, siaubingas dalykas“), jis teigė paskaičiavęs apytiksliai.

„Išleidau apie 9 mln. dolerių ar pan., siekdamas gyventi blaiviai“, – sakė M. Perry. Aktorius pasidžiaugė, kad neseniai paminėjo pusantrų metų, kai gyvena blaiviai, sukaktį.

M. Perry jau anksčiau yra atvirai pasakojęs apie savo naują knygą ir apie dešimtmečius trukusius bandymus išsivaduoti iš narkotikų ir alkoholio liūno, tada jis pabrėžė, kad viskas prasideda nuo blaivumo.
Jis teigė supratęs, jog kai nesugebi blaiviai gyventi, viskuo rizikuoji ir viską prarasi.

„Jaučiuosi be galo dėkingas. Be abejo, dėkingas, kad esu gyvas. O tai suteikia man galimybę bet ką padaryti“, – tada sakė jis.

M. Perry pasakojo, kad dėl storosios žarnos įtrūkimo vos nemirė, penkis mėnesius išgulėjo ligoninėje, vaikščiojo su kolostomijos maišeliu. Tai tapo stimulu galiausiai pradėti gyventi blaiviai.

„Mano terapeutė sakė – kai norėsi ko nors pavartoti, pagalvok apie tikimybę visą likusį gyvenimą praleisti su kolostomijos maišeliu. Prasivėrė langelis, aš išlindau pro jį ir nebenoriu nieko vartoti, – sakė aktorius.

Jis dėkojo „Draugų“ serialo kolegoms, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisai Kudrow, Davidui Schwimmeriui ir Mattui LeBlancui, už paramą didžiausių jo nuopuolių metu.

Aktorius prisipažino, kad vienu metu gerdavo po 55 nuskausminamąsias tabletes per dieną ir svėrė 58 kg, filmuojant kažkurį „Draugų“ sezoną; seriale jis vaidino Chandlerį Bingą.

„Jie buvo supratingi, kantrūs, – sakė jis. – Jie – tarsi pingvinai. Gamtoje, jei vienas pingvinas serga, kiti jį pasupa, paremia ir veda, kol pingvinas vėl gali paeiti pats. Štai taip jie elgėsi su manimi.“

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją