„Nemeluosiu, labai smagus jausmas po truputį, lyg dėliojant detales, atskleisti vis daugiau ir daugiau mano debiutinio albumo turinio. Ši daina yra viena paskutiniųjų prieš išleidžiant pilną albumą ir darbai studijoje nesiliauja. Vos tik pabaigėme šią dainą kartu su prodiuseriu Faustu Venckumi, iš karto žinojom, kad klausytojus ji turi pasiekti dar vasarą“ – neslepia Gebrasy.

„Naujoji daina puikiai tinkanti išsiilgusiems romantikos. Sakyčiau, kad ji yra persipynusi su susižavėjimu ir aistra – kai tau tiek gera, kad tuo metu nenori nieko kito veikti, tik būti šalia brangiausio žmogaus. Vasarą mes dažniausiai keliaujame, poilsiaujame, mėgaujamės gyvenimu ir kuriam įsimintinas akimirkas. Tikiu, kad šią vasarą jas lydės ši daina“ – pasakoja atlikėjas.

Klipo vizualiniam sprendimui sukurti buvo suburta kol kas didžiausia komanda, su kuria atlikėjui yra tekę bendradarbiauti.

Kviečiame išgirsti dainą gyvai ir pokalbį studijoje. Laidos įrašas - straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją