Dar prieš šį konkursą dingusios J. Jurkutės suknelės pakeliui į festivalį sukėlė daug streso ne tik renginio organizatoriams, bet ir pačiai Jurgitai. Tuo tarpu Vilijai ir Onai taip pat teko nemenkas išbandymas jau pirmojo pasirodymo metu.

Pasak vieno festivalio organizatorių Gintaro Tubelio, pačią pirmąją konkurso dieną, kai Ona su Vilija „Golden Talent“ konkurse turėjo duetu atlikti pasaulinio garso hitą, susidūrė su sunkumais. Scenoje stovinčioms dainininkėms buvo paleista ne ta fonograma.

„Laimė, Vilija nepasimetė ir šypsodamasi prieš žiūrovų minią angliškai pasakė, kad labai atsiprašo, bet šiandien jos žada atlikti kitą dainą. Kol garso operatorius ištaisė klaidą, dainininkės pasveikino Batumį ir Gruziją su naujo konkurso startu“, - pasakojo G. Tubelis.

Pirmą konkurso dieną festivalyje pasirodžiusias dainininkes žiūrovai galės išvysti jau šiandien per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją