Avarijos metu M.Baumilaitės draugas patyrė sunkius sužalojimus, o ji - žuvo vietoje.

M.Baumilaitė mokėsi Vilniaus pedagoginiame universitete. Ten iš Kaišiadorių kilusi mergina studijavo geografiją. Anketoje, kurią ji užpildė pretenduodama tapti gražiausia Lietuvos mergina, ji rašė: „Manau, kad nebūčiau prastesnė nei kitos pretendentės. Taip pat esu drąsi, nebijau scenos“.

Apie merginos netektį DELFI patvirtino konkurso prodiuserė Edita Katauskienė. „Tai kraupus įvykis. Mes esame atrinkę dvi merginas į rezervą, bet nė neįtarėme, kad vienos jų prireiks taip greitai ir tokiomis siaubingomis aplinkybėmis“, - susijaudinusi kalbėjo viena konkurso rengėjų. Nelaimė pribloškė ir kitas konkurso finalo dalyves, kurios per atranką jau spėjo susibičiuliauti.

Anot E. Katauskienės, konkurso rezervas paprastai renkamas tam, kad finalininkei susirgus, netikėtai išvykus ar pažeidus konkurso taisykles, finale vis tiek būtų numatytas skaičius - 14 dalyvių.

Tragiškai žuvusią M. Baumilaitę pakeis viena rezerve buvusių dalyvių - dvidešimt dvejų Dovilė Pranskevičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją